s.v. M.O.C.'17

MOC Journaal

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Een tweetje met Nishant Jagernath

In gesprek met Nishant Jagernath, een van de jonge MOC talenten, over kwaliteit, studie, spelinzicht en de analyse van de wedstrijd tegen Goes.

Ben je nog aan het studeren? En in welke studierichting ook alweer?
Ik zit nu in mijn eerste jaar op het Avans in Breda. Mijn studie is gericht op het financieel vlak.
Ah mooie richting. Je zit nu in je tweede jaar selectie van MOC. Hoe gaat het met je?
Ik denk dat het persoonlijk beter en grote stappen heb gemaakt vergeleken met begin vorig seizoen. Alleen waren mijn verwachtingen over dit seizoen anders dan de huidige situatie.
Ik denk dat voor veel MOC´ers geldt. Ben je tevreden over je prestaties?
Ik denk dat het niet onaardig gaat, maar het kan altijd beter natuurlijk.

Dat moet in ieder geval altijd de uitdaging en drive blijven. Wat zijn je verbeterpunten?
Ik vind dat ik beslissender moet worden, met name in het geven van assists en het scoren van goals.

Mooie uitdaging Nishant! Ik zou zeggen: zondag gelijk mee beginnen. Wat zijn jouw specifieke kwaliteiten?
Ik denk dat ik het moet hebben van mijn balvaardigheden en mijn inzicht van het spelletje.

Heb je last van druk nu MOC moeite heeft om de punten binnen te halen?
Niet zozeer druk, maar het wordt natuurlijk lastiger voetballen als je ziet dat de punten erg lang uitblijven.

Afgelopen zondag verloren van Goes de nummer twee uit de competitie. Kun je die wedstrijd nog eens samenvatten?
We kwamen heel erg vroeg op een achterstand te staan, en dan weet je dat het een moeilijke wedstrijd wordt tegen een ploeg als Goes. Toch creëer je een aantal goeie kansen uit dode spelmomenten. Uiteindelijk scoor je dan een goeie goal vlak voor rust. (kopbal Brian Kruf red.) Dan begin je de tweede helft met volle moed, maar krijg je weer in de eerste tien minuten na rust een goal tegen en kom je op achterstand. Verder maakt een rode kaart het ook niet makkelijker waarna je 1-3 verliest.

Komende zondag weer thuis, indien er geen algehele afgelasting wordt afgekondigd, maar dan tegen de nr. 3 TOP uit Oss.
Hoe heb je de uitwedstrijd tegen hen ervaren? Wat is het voor team?
Ook hier kwamen we heel vroeg in de wedstrijd op een ongelukkige achterstand waarna je toch achter de feiten aanloopt. Uiteindelijk kom je toch terug in de wedstrijd, maar dit was te laat om er toch een punt of meer eruit te halen.

Wat is jouw voorspelling kwa uitslag en wie gaan er scoren?
Ik denk dat we met een zakelijke 1-0 winnen. Achraf maakt hem.

Ga je er zelf ook nog een binnen schieten? Ik probeer je te stimuleren he.
Dat zou natuurlijk erg mooi zijn, maar de drie punten zijn op het moment het belangrijkst.