s.v. M.O.C.'17

MOC Journaal

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Afgelopen zaterdag bij de gezellige vrijwilligersmiddag zijn een aantal MOC’ers door het MOC bestuur benoemd tot lid van verdienste van onze mooie vereniging. Dit zijn Hans Koopman, Jan Nieuwlaat, Paul Franken, Jan Nagelkerke en Wim Leys (Paul was helaas verhinderd). Deze mannen hebben een grote verdienste gehad voor onze club en hebben zich jarenlang op verschillende niveaus en in diverse rollen en commissies ingezet voor MOC. Gelukkig zijn de mannen nog altijd actief bij MOC en kan er altijd een beroep op ze worden gedaan. Hans, Paul, Wim, Jan en Jan ontvingen een MOC-speld, een oorkonde en natuurlijk een mooie bosbloemen. Mannen van harte gefeliciteerd!

Beste MOC'ers,

Als ik dit schrijf dan zit mijn "2e termijn" van 5 jaar als Moccer er bijna op. In de jaren 90 heb ik na mijn vertrek bij Dosko al 5 mooie jaren bij Moc gehad. Zowel als speler van 1 en ook als beginnend (jeugd) trainer. Hoe mooi was het om dan 13 seizoenen later terug te keren als hoofdtrainer en 4 seizoenen met een geweldige organisatie en selectie succesvol te mogen zijn! Dit 5e seizoen heeft in een andere rol niet gebracht wat ik/we gehoopt hadden. Men zegt dat meestal de laatste indruk blijft hangen in de voetbalwereld, maar in mijn geval is dit zeker niet waar. Ik kijk met veel plezier en trots terug op mijn 2e termijn bij deze mooie club en kan wel zeggen dat Moc ook mijn club is geworden. Ik ga een nieuwe uitdaging aan als trainer van Unitas'30, dus we komen elkaar weer tegen, waar ik erg naar uitkijk. Ik wil iedereen bedanken voor de plezierige samenwerking en wens Moc alle goeds toe in het nieuwe seizoen. Op 2 wedstrijden na.... 😄. Nog een keer dan: Hup Moc!

Kees de Rooij

Afgelopen zaterdag werd voor de 18e maal in successie de History Cup georganiseerd. Zoals elk jaar was het toernooi door Patrick Tebbens en Huib van Linder weer tot in de puntjes georganiseerd. Grote klasse. De mannen werden natuurlijk ondersteund door Melvin, Sander en (de omroeper, “de voice van MOC”) Ronnie de Keizer. Ook de scheidsrechters verdienen een groot compliment (Roy, Peet, Marco, Jan en Henk). Daarnaast zorgden onze barmedewerkers ervoor dat iedereen genoeg kon drinken en eten. Dit jaar deden er weer 22 teams mee die werden onderverdeeld in 4 poules. In totaal werden 56 wedstrijden gespeeld. De finale van poule A/B ging tussen Valencia en Dynamo Kiev. Door een strafschop wonnen de Spanjaarden met 1-0 van de Russen. De finale voor poule C/D werd met 1-0 gewonnen door Manchester United. De sportiviteitsprijs ging naar Atletico Madrid. Het was een grandioze dag met prima weer. Na de prijzen uitreiking genoten de deelnemers van een puntzak lekkere friet en een portie sate. De avondzon en een lekker koud biertje zorgden voor een mooi einde van super leuk toernooi. Met dank aan Quistor (hoofdsponsor van het toernooi), Jaguar Fruit voor het beschikbaar stellen van het fruit en Jumbo voor de lekkere broodjes en het beleg. Tot volgend jaar.

Pagina 1 van 7

2591 Banner 728x90

s.v. M.O.C’17

Clubservice

Business

Adres

s.v.M.O.C.’17

Olympialaan 51

4624VA Bergen op Zoom

Tel: 0164-240613
Mail:

 

Correspondentieadres:

Postbus 115

4600AC Bergen op Zoom