s.v. M.O.C.'17

MOC Journaal

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

MOC is actief bezig om een goed arbitrageplan op te zetten zodat in de nabije toekomst alle MOC elftallen bij hun thuiswedstrijd begeleiding hebben (dit plan wordt gefasseerd ingevoerd). Binnenkort zullen onze 2e jaars C-junioren een pupillencursus gaan volgen. Deze cursus bestaat uit 2 avonden. Daarna worden deze junioren ingedeeld om wedstrijden te gaan fluiten bij O9 (voormalige F pupillen) en O11 pupillen (voormalige D pupillen). Natuurlijk is het belangrijk dat deze jonge en goedwillende scheidsrechters begeleid worden tijden en na de wedstrijd. Daarom zoeken wij scheidsrechterbegeleiders die voor de juiste coaching en feedback kunnen zorgen. Wat wordt er gevraagd van een begeleider?

Profiel
Enthousiaste heer/vrouw die 1 zaterdagochtend in de maand de verenigingsscheidsrechters wil begeleiden (vaker mag ook);
Tijdstip van 9.00 uur tot 12.00 uur;
Kennis van spelregels;
Wat wordt er van deze persoon verwacht: hij/zij vangt de scheidsrechter op en loopt mee naar het veld. Observeert tijdens de wedstrijd. Na afloop wordt er kort (positieve) feedback gegeven.
(korte) Aantekeningen van de feedback door mailen naar arbitrage@moc17.nl.

Heb je interesse stuur dan een mail naar arbitrage@moc17.nl of info@moc17.nl. 

Met deze leuke vrijwilligersrol help je de club, ondersteunt je het (belangrijke) scheidsrechtersplan en zorg je er mede voor dat op termijn alle teams onder begeleiding van verenigingsscheidsrechters kunnen voetballen. Vrijwilligerswerk is gewoon leuk. De koffie staat klaar! 

Samen sterk door samenwerking.

2591 Banner 728x90

ING Inside Oranje Banner amateurclubs 400x300

s.v. M.O.C’17

Clubservice

Business

Adres

s.v.M.O.C.’17

Olympialaan 51

4624VA Bergen op Zoom

Tel: 0164-240613
Mail: info@moc17.nl

 

Correspondentieadres:

Postbus 115

4600AC Bergen op Zoom