s.v. M.O.C.'17

MOC Journaal

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Zoals bekend gaat Kees de Rooij (hoofd technische zaken, “HTZ”) onze club aan het einde van dit seizoen verlaten. Na deze periode is Kees 1 jaar actief geweest in de rol van HTZ daarvoor was hij 4 jaar trainer van MOC 1. In deze periode promoveerde ons standaard elftal van de 3e klasse naar de 1e klasse. Kees wordt na dit seizoen hoofdtrainer van 3e klasser Unitas’30 uit Etten Leur. Wij wensen hem daar heel veel succes toe maar vanzelfsprekend blijft Kees tot het einde van dit seizoen actief in zijn huidige rol.

Kees zal na dit seizoen worden opgevolgd door Pierre Belde. Pierre is jarenlang trainer geweest van diverse MOC jeugdelftallen en trainde onder meer ook MOC 2. Wij zijn zeer verheugd dat Pierre met ingang van het nieuwe seizoen HTZ van onze club wordt. Hij is in het bezit van het trainingsdiploma TC 2 en daarnaast is hij zeer bekend met de club. In het verleden was Pierre ook als speler actief bij MOC. De Technische Commissie van MOC wordt volgend jaar verder versterkt door Geard Lazarom. Op dit moment is Gerard trainer bij 3e klasser FC Bergen. Hij is in het bezit van het trainersdiploma TC 2 en trainde bijna alle Bergse voetbalclubs. Als hoofdtrainer was Gerard in het verleden 3 jaar actief bij onze club. Onder zijn leiding promoveerde MOC 1 in 2004 naar de 3e klasse. Gerard zal in de Technische Commissie verantwoordelijk worden voor de jeugdafdeling van MOC. Gerard zal in het nieuwe seizoen ook assistent trainer worden van MOC 1. In deze dubbelrol zal Gerard een belangrijke rol gaan spelen in het verder verbeteren van de doorstroming van de MOC-jeugd naar de selectie.

Door de komst van Pierre is er snel duidelijkheid gekomen m.b.t. de opvolging van Kees als HTZ. Hij heeft het juiste profiel om het fundament verder uit te bouwen. Gerard zal met zijn enorme voetbalervaring en netwerk o.a. een belangrijke bijdrage gaan leveren in het verder professionaliseren van onze jeugdafdeling.

Wij wensen Pierre en Gerard veel succes en plezier toe in hun nieuwe rol.

2591 Banner 728x90

ING Inside Oranje Banner amateurclubs 400x300

s.v. M.O.C’17

Clubservice

Business

Adres

s.v.M.O.C.’17

Olympialaan 51

4624VA Bergen op Zoom

Tel: 0164-240613
Mail: info@moc17.nl

 

Correspondentieadres:

Postbus 115

4600AC Bergen op Zoom