s.v. M.O.C.'17

MOC Journaal

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Op donderdag 16 februari jl. brachten Hans Koopman en Tinus Foppele van de archiefcommissie samen met Martijn de Wit (ontwerp en vormgeving jubileumboek) een bezoek aan Drukkerij Antilope te Lier, België. Deze drukkerij is uitgekozen om het boek te vervaardigen omdat zij in staat zijn om zeer hoogwaardig drukwerk en afwerking te leveren.
Een interessant bezoek omdat het voor de beide heren van de archiefcommissie de eerste keer was dat zij in zo’n grote drukkerij kwamen.

We werden prima ontvangen door de heer Ronald Eijgenhuijsen van de firma Antilope. Hij had op de monitor achter de ontvangstbalie een tekst laten zetten: "WELKOM De vedetten van s.v. M.O.C. ’17". Nadat we een kopje koffie hadden gedronken gingen we de drukkerij in alwaar we een uitgebreide rondleiding kregen door het bedrijf. Nadat we alles hadden gezien, gingen we naar de pers waar het MOC jubileumboek werd gedrukt. Met name de techniek en de hoeveelheid werk die er benodigd is om het boek te drukken en af te werken, was iets waar Hans en Tinus van stonden te kijken.
Nadat ze wat drukvellen hadden meegekregen en we nog even wat hebben zitten napraten onder het genot van nog een lekker kopje koffie zijn we weer naar huis gereden. Al met al een leerzaam maar ook leuk “uitstapje”!

2591 Banner 728x90

ING Inside Oranje Banner amateurclubs 400x300

s.v. M.O.C’17

Clubservice

Business

Adres

s.v.M.O.C.’17

Olympialaan 51

4624VA Bergen op Zoom

Tel: 0164-240613
Mail: info@moc17.nl

 

Correspondentieadres:

Postbus 115

4600AC Bergen op Zoom