Het lijken wel professionals die spelers van MOC GJ.

Al bij aankomst van de voetballers op Sportpark Rozenoord valt het op. Een beetje met de neus omhoog en de borst vooruit stappen ze van hun fiets of uit de auto. Hun glimmend gepoetste voetbalschoenen, douchespullen en voetbaltenue dragen zij mee in prachtige nieuwe voetbaltassen. Alsof MOC 1 arriveert. Mooie tassen geschonken door Marketing en Sales manager Alwin Verdult van Cladding Point uit Arnhem.

Iedereen verdient podium
Goedlachs geeft Alwin antwoord op de vraag waarom hij de tassen heeft geschonken: ”Ik waardeer de inzet van alle betrokkenen bij dit team. Wij vinden dat iedereen een podium verdiend. Als we daar als bedrijf een steentje aan kunnen bijdragen, vinden wij dat leuk om te doen. Het zijn allemaal toppers!”

Dik verdiend
Ook Bert Cremer en Marco Mulders de begeleiders van het team zijn helemaal in hun nopjes. “Wij waarderen het heel erg dat mensen zoals Alwin ons ondersteunen als sponsor. “De jongens verdienen ook dit vroege 5 december cadeau. We willen Cladding Point hartelijk bedanken voor de prachtige tassen. We hebben al veel positieve reacties en bedankjes gekregen van ouders.”

Cladding Point
Cladding Point BV is een toonaangevende, onafhankelijke partner voor de Benelux die sinds 2007 de bouwsector voorziet van brandveilige, duurzame en exclusieve sandwichpanelen voor gevels en daken.