Dit jaar hebben we op 17 maart officieel ons 100 jarig jubileum gevierd. Op deze avond ontving onze voorzitter uit handen van loco-burgemeester Arjan van der Weegen de Koninklijke ere-penning en werd ons prachtige jubileumboek gepresenteerd

door Hans Koopman (voorzitter van de Archief commissie). Een prachtige avond. Een week later was er voor alle leden, vrijwilligers en sponsors een knalfeest in De Raayberg (met meer dan 900 bezoekers). Daarnaast zijn er nog tal van leuke activiteiten georganiseerd voor de jeugd (o.a. jeugd-clinic en een FIFA Playstation toernooi) en was er een gezellige reünie voor onze oud-leden.

Het jaar 2017 loopt op zijn eind maar MOC is natuurlijk 100 jaar tot 17 maart 2018. Om het (kalender) jubileumjaar uit te zwaaien organiseren we op zondag 17 december as een gezellige middag in het clubhuis onder het motto “Oudoe 100 jaar MOC”. Na de wedstrijd MOC tegen Voab zal er een spetterend optreden zijn van de Amsterdamse zanger Patrick Willemse. Volgend jaar nemen we officieel afscheid van 100 jaar MOC en zullen daarom in het nieuwe jaar (voor onze 101e verjaardag op 17 maart 2018) nog een feestavond organiseren voor onze leden, vrijwilligers en sponsors. Natuurlijk plannen we in het voorjaar van 2018 ook nog iets leuks voor onze jeugd. Hopelijk tot 17 december bij MOC.