Zoals jullie weten zijn we gestaag bezig om binnen onze vereniging een stevige scheidsrechterspoule te krijgen.

We zijn op de goede weg en dat is fijn.
Om alles in de toekomst in goede banen te blijven leiden moet er echter nog het een en ander gebeuren.

Graag willen we de komende jaren alles nog verder uitbouwen en er voor zorgen dat er sportief gefloten wordt zodat de tegenstander met plezier bij ons komt voetballen en er vertrouwen is dat er goed gefloten wordt. Dit kunnen we niet alleen. Onze grootste zorg zit in de ondersteuning en dat geldt niet alleen voor de arbitragecommissie maar ook voor andere afdelingen binnen MOC. Daarom de vraag of jullie zelf interesse hebben of familie of vrienden kennen die het leuk zouden vinden om vrijwilligerswerk te doen bij de mooiste en grootste voetbalclub uit de regio. Iedereen met enthousiasme is van harte welkom. Ook voor mensen die (verenigings)scheidsrechter willen worden bij ons en een opleiding hiertoe willen volgen zijn er genoeg mogelijkheden.

Zoals jullie weten heeft Ronald Oerlemans nu een andere taak binnen onze vereniging en heeft Martin Lebeau aangegeven een stapje terug te gaan doen eind van het seizoen. Beide mannen wil ik bedanken voor hun inzet, zonder hen hadden wij geen arbitragecommissie.
Degenen die het beleidsplan al gelezen hebben zullen concluderen dat er DRINGEND nieuwe aanwas moet komen, zo niet dan gaat de arbitragecommissie ter ziele en dat zou heel jammer zijn, we hebben niet voor niets een kleine tachtig mensen opgeleid en we gaan verder.

Daarom vraag ik jullie, maak onze meiden en jongens enthousiast om verenigingsscheidsrechter te worden, mocht je iemand weten die graag wil fluiten en zijn of haar voetbalkennis wil vergroten, men is uiteraard van harte welkom. Zie voor verdere informatie onderstaande site en bijlage.
Wanneer de cursus start is afhankelijk of er nog plaats is binnen de KNVB, uiteraard worden de kosten voor de opleiding door MOC betaald.
Het streven van onze kant is dat wij minimaal 8 vrijwilligers hebben van onze vereniging, de rest komt dan van buiten onze vereniging.
https://www.knvb.nl/assist/assist-scheidsrechters/opleidingen/verenigingsscheidsrechter
Op de KNVB-site staan voor eenieder die geïnteresseerd is in voetbal interessante weetjes, http://www.knvb.nl/assist-bestuurders.

Heb je vragen, stel deze. Ook voor opmerkingen staan wij altijd open, we gaan graag met jullie in overleg.