Een tweetje met Robin Hansler over de nr 6 of  nr 4 , blessureleed, SCO, scherpte en de penalty van Dylan.
 
Hoe is het met je zaak?
Met de zaak gaat alles goed, we hebben het lekker druk soms wel eens te druk maar dat is niet erg.
dat is alleen maar positief.  
 
Zeker weten Robin. Laat de zon maar weer komen. Hoeveel jaar maak je nu al weer deel uit van de hoofdmacht van MOC?
 Dit is mijn  4 de jaar bij Moc.
 
Dat is al weer een kwartet vol. Vorig seizoen was er sprake dat je naar de zaterdagploeg van Halsteren zou gaan verkassen. Wat heeft je doen besluiten om toch bij MOC te blijven?
Ik ben nog  te veel voetballer om al wat lager te gaan voetballen.
Bij Halsteren was het 4 de klasse, al had het denk wel leuk geweest bij Halsteren, ik ken al die jongens goed :ik heb met veel jongens gevoetbald natuurlijk.
 
Ja dat snap ik wel, maar gezien jouw drive ben ik wel blij dat je dat nog wat jaren uit stelt. Hoe zie jij je toekomst nu?
Mijn toekomst in de voetbal zou ik echt niet weten Guido, ik hoop gewoon fit te blijven en nog een tijd mee te kunnen op niveau.  Ik denk dat ik volgend jaar nog steeds bij MOC voetbal.
 
 Kijk die laatste zin wilde ik nou nog ff graag horen. Je hebt pech gehad van een langdurige blessure. Kun je daar wat over vertellen?
Ja ik kan daar zeker iets over vertellen: we hadden een training en daar schoot ik een bal op het doel en toen schoot het in mijn lies dacht ik.. maar het was niet mijn lies het was mijn onderste buikspier waar ik een scheurtje in had. Daar heb ik 10 weken mee gelopen.
Daarbij wil ik jou (Guido Sanen)   en Hans De Jong  nog voor bedanken voor de goede hulp en verzorging tijdens deze periode.
 
Dat hebben we graag voor je gedaan Robin. Al blijft het een superlastige blessure om te behandelen. En nu weer helemaal fit?
Ik ben redelijk fit, ik merk wel dat ik 10 weken niets gedaan heb.
Ik ben vooral heel erg stijf en kleine pijntjes van spierpijn na een wedstrijd of training.
 Maar mijn spieren moeten gewoon weer even wennen en dat kan ik alleen maar optrekken met hard trainen voor me zelf en terug komen op het niveau waar ik vandaan kom.
 
En dit weekend  gaan we nog maar ff het spieren werk langs lopen en behandelen zodat je zondag top bent. Je hebt op het middenveld gespeeld en als verdediger. Wat is jou favoriete positie?
Mijn favoriete positie is op 6 ( verdedigende middenvelder ) dat vind ik het leukste omdat je daar veel aan de bal komt en lekker mee kan voetballen.
Maar op 4 (centraal achterin) vind ik ook niet erg om te spelen daar heb je nog meer spel overzicht en het team had me daar nodig dus dan speel ik daar graag zolang we maar winnen hahah.
 
Mooi dat je dan toch het teambelang voorop stelt. In een teamsport hooort dat ook, maar knap dat je er zo in staat. Zondag komt SCO op bezoek. Kun je de uitwedstrijd nog herinneren?
Ja dat weet ik nog wel, ik denk Tom Sanen ook nog wel haha.
We hadden daar nooit hoeven te verliezen, we speelden niet onze beste wedstrijd maar we kregen hele grote kansen om op 1-0/2-0 voor te komen.
We waren niet scherp achterin en kregen daardoor makkelijk goals tegen.
 
Dus komend weekend moet dat anders! Wat verwacht je van deze wedstrijd ?
Ik verwacht een afwachtend SCO, want zij weten ook dat wij meer kwaliteiten hebben dan hen. Dus ik denk dat wij deze wedstrijd wel gaan winnen. Wij moeten deze wedstrijd ook winnen als je naar de ranglijst kijkt is deze heel belangrijk voor ons.
 
  
Dat is wel zeker. En de eindscore?
Ik denk dat het 3-1 voor ons word.
 
Wie schieten ze binnen?
Giovanni, Tom en ik denk dat Dylan een penalty maakt.
 
Ja Gio was al lekker aan het warmdraaien op de training. Gijs trouwens ook met een beauty in het kruis.  En heb je nog een quote van de week?  
Winnen doe je met z’n allen.
 
Bedankt Robin en succes
Dankjewel Guido