Tijdens de eerste business club lunch van het nieuwe seizoen (gehouden 30 september voorafgaand aan de wedstrijd MOC tegen SAB (Breda)) werden Chris Schillemans en Hans Coppens in het zonnetje gezet.

 

Tijdens de eerste business club lunch van het nieuwe seizoen (gehouden 30 september voorafgaand aan de wedstrijd MOC tegen SAB (Breda)) werden Chris Schillemans en Hans Coppens in het zonnetje gezet. Beide mannen namen afscheid als bestuurslid van de Stichting Voetbal MOC (“SVM”). Ze werden bedankt voor hun inzet en betrokkenheid bij SVM en kregen uit handen van aanvoerder Tom Sanen namens de MOC-selectie een mooie bos bloemen uitgereikt. Voorzitter Dick van Balgooij van de SVM overhandigde Hans en Chris een waardebon van “Het Geheim van Bergen”.

Het huidige bestuur van SVM bestaat thans uit Dick van Balgooij (voorzitter), Ruud van der Linden (secretaris), Simon van der Velde (penningmeester) en Paul ’s Gravendijk (bestuurslid Spelerszaken). Voor dit seizoen is er weer een leuk en gevarieerd programma samengesteld voor de Business Club –leden. Er wordt onder meer weer een “lady’s night” georganiseerd, er zullen bedrijfsbezoeken plaatsvinden en natuurlijk kan “MOC meets” op de agenda niet ontbreken en wordt er een ere-divisie wedstrijd bezocht. Een mooi programma voor ieder wat wils.