Waarom sponsor worden?

Sport en sponsoring zijn tegenwoordig niet meer los van elkaar te denken. Sport staat voor ontspanning, presteren, plezier, een goede gezondheid en samenwerking. Allemaal zaken waar bedrijven graag mee geassocieerd willen worden. Een logisch gevolg is dan ook: sponsoring!

Naast de positieve associatie, geeft sponsoring ook een perfecte invulling aan reclame- en PR-doelstellingen van bedrijven en biedt het een platform om te netwerken.

Door de unieke positionering binnen de regio, met ruim 1.250 leden en 80 teams. Met een succesvolle combinatie van recreatieve en prestatieve voetbal. Een top sfeer van ons clubhuis en het ruim opgezette en groene sportpark

Rozenoord. Een actieve Businessclub, de aantrekkelijkheid van het ledenbestand en bezoekers, de gezonde financiële positie en de goede prestaties op amateurniveau van s.v.M.O.C.’17 en de standaardteams, maken het dat s.v.M.O.C.'17 een aansprekende propositie heeft voor haar bestaande en potentiële sponsoren.

Daarnaast ontwikkelt s.v.M.O.C.’17 zich in de West-Brabantse regio als voorbeeld sportvereniging. En heeft inmiddels een regionale functie verworven voor opleiding en ontwikkeling van prestatieve amateurvoetbal voor de jeugd. s.v.M.O.C.’17 staat in stevig in de top 30 van beste jeugdopleidingen voor amateurvoetbal!

Kortom: s.v.M.O.C.’17 is een club met traditie, die staat voor prestatie & kwaliteit. De moeite waard om de naam van uw bedrijf aan te verbinden!

Samengevat: