s.v. M.O.C.'17

Eerst volgende thuiswedstrijd :

Een familieclub
met ambities!

Informatie coronamaatregelen

linklink

s.v.M.O.C.'17 webshop

Volg de laatste MOCmode

link

Lid worden

Op zoek naar prestatie en plezier?

link

 

Dagelijkse Whatsapp Experience met unieke verhalen en anekdotes

link

Scheidsrechtersbeleid

Lees hier het scheidsrechtersbeleid

Corona update 14/10/2020 : gedeeltelijke lockdown

Beste leden,

Het kabinet heeft dinsdag 13 oktober jl nieuwe coronamaatregelen aangekondigd. Doelstelling van deze maatregelen is om het aantal besmettingen terug te dringen. Door deze maatregelen wordt ook het amateurvoetbal hard geraakt. Als club gaan we uiteraard gevolg geven aan de maatregelen. Sport is zeker belangrijk maar jullie gezondheid staat op nummer 1 !

Wat zijn de maatregelen:

 • Vanaf 18 jaar mag alleen individueel worden gesport of in teamverband met maximaal vier personen. Hierbij geldt de 1,5 meter regel.
 • Alle amateurcompetities worden stilgelegd. Dit geldt zowel voor de jeugd als de senioren.
 • Kinderen tot 18 jaar mogen sporten in teamverband; onderlinge wedstrijden met teams van de eigen club is tevens toegestaan.
 • Sportkantines, douches en kleedkamers blijven en/of worden gesloten.

In overleg met NOC*NSF en het ministerie van VWS werkt de KNVB hard aan het verduidelijken van alle maatregelen voor het amateurvoetbal. Zodra hier meer informatie over is laten wij het u laten.

Wat houden de maatregelen in voor onze vereniging?

 • Vooralsnog kunnen de jeugdteams tot en met JO-17 / MO-17 gewoon blijven trainen. Trainingen worden gevolgd volgens het huidige trainingsschema. Hier kan niet van afgeweken worden.
 • De vraag of de JO-19 / MO-19 teams wellicht onder de uitzondering valt (het mogen trainen in teamverband) moet nog door de KNVB worden verduidelijkt. Tot hier duidelijkheid over is kunnen deze teams niet trainen.
 • Gebruik van de kleedkamers is niet mogelijk. Er worden daarnaast tot nader bericht geen competitiewedstrijden door de jeugdleden gespeeld.
 • We hebben besloten om onderlinge oefenwedstrijden tot en met 30 oktober 2020 niet toe te staan. Wij kiezen hiervoor om het aantal bewegingen te beperken wat bij kan dragen tot het dalen van het aantal besmettingen.

 • Als reminder:
 • Sportpark is enkel toegankelijk voor de jeugdspelers en de trainers
 • Wegbrengen en ophalen via de hoofdingang van s.v. MOC’17
 • De seniorenteams kunnen tot nader bericht niet meer trainen. Ook geldt dat de er geen competitiewedstrijden worden gespeeld. Hier zijn geen onderlinge oefenwedstrijden mogelijk.

De maatregelen gaan in op woensdag 14 oktober om 22.00 uur en zullen waarschijnlijk voor een periode van vier weken gelden, dus tot en met dinsdag 10 november 2020. Wat betreft de mogelijkheid voor onderlinge oefenwedstrijden laten we dit eind oktober 2020 weten.

Met vriendelijke groet,

Bestuur s.v. MOC’17

 

corona banner

2591 Banner 728x90

ING Inside Oranje Banner amateurclubs 400x300

s.v. M.O.C’17

Clubservice

Business

Adres

s.v.M.O.C.’17

Olympialaan 51

4624VA Bergen op Zoom

Tel: 0164-240613
Mail: info@moc17.nl

 

Correspondentieadres:

Postbus 115

4600AC Bergen op Zoom