s.v. M.O.C.'17

MOC’17 Grote clubactie nieuws

Beste Voetbaltoppers,

Wat doen jullie, MOC leden, vreselijk goed je best voor jullie club!

De lotenverkoop gaat super! Nog dagelijks laten jullie zien dat er nog motivatie genoeg is om van deze actie voor MOC’17 een enorm succes te maken. Dit zien jullie zelf ook wekelijks terug op het tussenstand bord wat voor het raam van de kantine staat. De top 10 is nog bezig aan een spannende strijd voor plek 1 en komen er wekelijks nieuwe toppers binnen in de lijst.

En nog meer goed nieuws! We gaan de top 10 beste verkopers van de club belonen met een mooie prijs.

De MOC prijzen worden in december* uitgereikt aan de club winnaars. De winnaars krijgen via de trainer hierover bericht. *mits dit mogelijk is binnen de dan geldende corona maatregelen.

Maar let op; ben je al klaar met verkopen? Dan is het belangrijk om je lotenboekje op tijd in te leveren. Zaterdagochtend 21 november is het laatste moment dat boekjes ingeleverd kunnen worden. Ook als je boekje niet vol is, lever hem altijd in! De verkochte loten uit je boekje worden door het GCA team ingevoerd en dan bij de eventueel online verkochte loten opgeteld.

Inleveren van de lotenboekjes
Dit kan op trainingsavonden. De inlever box staat naast de deur van de bestuurskamer. Mocht deze deur gesloten zijn dan kun je terecht in het ballenhok of geef hem aan je trainer.

Op onderstaande datums zal iemand van het GCA team aanwezig zijn voor het aannemen van boekjes en vragen

Op 9,10,11 en 12 november en op 16,17,18 en 19 november van 18:30 tot 20:00 uur.

Op zaterdagochtend 7, 14 en 21 november van 10:00 tot 11:30 uur.

En vergeet natuurlijk de unieke MOC Medaille Knipkaart niet bij 24 of meer verkochte loten. Als je wilt weten of je al bijna aan dit aantal komt? Vraag het op bovenstaande datums even na.
En voor alle kinderen die al een knipkaart hebben gekregen;

De knipkaart kan worden besteedt in het clubhuis. Je kunt 4 producten bij de bar/keuken halen met deze kaart. De producten waaruit gekozen kan worden staan op de kaart vermeld. Hiervoor hoeft niet betaald te worden, bij het afhalen wordt een knip of kruis gezet door het afgehaalde product.
Bewaar deze knipkaart goed; zodra het clubhuis weer opengaat kun je hem gebruiken. De knipkaart heeft geen vervaldatum.

Geniet ervan! Je hebt hem verdiend!

Met sportieve groet,
Werkgroep Grote Clubactie

2591 Banner 728x90

s.v. M.O.C’17

Clubservice

Business

Adres

s.v.M.O.C.’17

Olympialaan 51

4624VA Bergen op Zoom

Tel: 0164-240613
Mail: info@moc17.nl

 

Correspondentieadres:

Postbus 115

4600AC Bergen op Zoom