Isai Bounin pupil van de week

Afdrukken

Afgelopen zondag was Isai Bounin de pupil van de week bij de thuiswedstrijd van MOC'17 tegen Kruisland.

De dag begon voor Isai bij het Appeltje waar hij samen met de selectie en staf een heerlijke biefstuk kreeg. Een appeltje voor de dorst oftewel een een tweetje met Robbert Oerlemans van het Appeltje stond in het verleden altijd garant voor punten. Isai kan keepen en op het middenveld spelen bij de E4 en zijn favoriete clubs zijn Feyenoord en Barcelona. Messie is zijn favoriet en bij Moc is dat keeper Daan Mennes. Hij voorspelde vooraf een 3-1 overwinning. Na de aftrap van Isai begon Kruisland voortvarend aan de wedstrijd met wat schoten op de paal.  MOC kwam op achterstand na het wegsturen van Ricky Willigers. Na de rust met 10 tegen 10 kopte Souffiane El Ouazanni de bal tegen het net uit een corner. Toch wist Kruisland weer een voorsprong te komen door een lage schuiver in de hoek. Alles op alles werd toen het motto en Robin Hansler beloonde zichzelf en MOC via een loeiharde afstandspegel met de gelijkmaker. In de laatste minuut  wist Giovanni Moerland het net te vinden met een schitterend schot in de verre hoek. Voor Isai en MOC  supporters dus een supermiddag. Aan de vooravond van pakjesavond een mooi kado voor de MOC selectie en de trainers Theo Ducaneaux en Gerard Lazarom.