s.v. M.O.C.'17

MOC Journaal

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Een tweetje met Roland Peters

 
Een muzikaal een tweetje met Roland Peters over Tesla, hard werken, paspoort, mindset en SAB.
 
Wij zijn natuurlijk erg benieuwd naar jouw grootste hobby’s muziek en voetballen. 
In welke volgorde zou jij ze plaatsen. Kortom wat staat er op 1?
Zo dat is gelijk een lastige binnenkomer haha! 
 
Ja de vragen worden per seizoen moeilijker Roland.
Eigenlijk kan ik er niet echt eentje op nummer een plaatsen. Dat gezegd hebbende, denk ik toch dat ik muziek op 1 plaats. Dat komt omdat ik er naast m’n studie nog meer tijd in stop dan in voetbal.   
 
Ik begin toch eerst over voetbal. Wanneer ben je daar mee begonnen ? 
Vanaf het moment dat ik (letterlijk) op eigen benen kon staan was ik al aan het voetballen met mijn broer en vader. en toen ik vijf jaar was ben ik lid geworden bij  Dosko.
 
Goed, die jeugdzonde vergeven we je  haha. Alleen bij MOC gevoetbald of ook nog ergens anders?
Ik ben dus begonnen bij Dosko. Toen ben ik als 2ejaars E-junior naar Halsteren gegaan.  Vervolgens ben ik als 2ejaars B-junior naar MOC gekomen. 
 
Mooi dat je met voortschrijdend inzicht uiteindelijk toch bij MOC komt.  Volgens mij kun jij zowel aanvallen als verdedigen. Maar wat heeft jouw voorkeur en wat zijn jouw kwaliteiten?
Mijn favoriete positie is Linker Middenvelder, spelend in een vrije rol. Ik denk persoonlijk dat ik beter ben in verdedigend dan in aanvallend opzicht. Ik heb het spel liever voor me dan achter me. Ik denk dat mijn pass nauwkeurig is en ik altijd heel hard werk.
 
Vorig seizoen nog bij de beloften en nu bij de eerste selectie. Hoe bevalt dat tot nu toe?
Heel goed! Ik ben enorm goed opgevangen door de jongens en daarbuiten is het enorm gezellig binnen en buiten de kleedkamer. Ik heb het ook erg naar mijn zin gehad bij de beloften.
 
Ja de beloften onder leiding van Erwin van Schilt en Kees Hoendervangers hebben het goed voor elkaar. Zij hebben hun belofte wel waar gemaakt. Wat vind jij het verschil op gebied van snelheid en techniek?
Ik moet zeggen dat het niveau bij de beloften zeker niet tegen viel, maar uiteraard ligt het niveau over het algemeen hoger bij het eerste elftal. Ik merk dat de wedstrijden meer energie kosten en dat tegenstanders over meer techniek en snelheid beschikken.
 
Klinkt voetbal jou als muziek in de oren?
 Zeker! Het is weliswaar (nog) niet waar ik over rap, maar het klinkt absoluut niet slecht!
 
Naast sport geeft ook muziek jouw vleugels. Kunnen daar wat meer over vertellen?
Met alle liefde! Ik schrijf al jaren verhalen en teksten en met de kerst 2017 heb ik besloten er werk van te maken. Dit heeft vrij snel geresulteerd in mijn debuutnummer- en videoclip ‘’Tesla’’. Sindsdien heb ik het op het gebied van muziek niet stil gezeten en heb ik meer nummers opgenomen. Aanstaande zondag (30 september) komt mijn nieuwe track inclusief videoclip (Roll ft. LaSooph – Paspoort) uit! En er komt uiteraard nog veel meer aan!
 
Jouw nummer, ik moet eigenlijk natuurlijk track zeggen,  gaat over Tesla. Heb je daar wel eens in gereden ?
Haha! Mijn vader heeft sinds april dit jaar een Tesla en hoewel deze auto niet van mij is, mag ik er van mijn pa regelmatig in rijden. Ik mocht hem zelfs lenen voor de clip! Hij gaat aardig snel, dus moet af en toe een beetje letten op mijn rechtervoet ;)
 
Nou dan rijd ik graag mee met een uitwedstrijd in Groningen! Mooi man. En hoeveel maal is jouw nummer beluisterd?
Tesla is op dit moment in totaal ongeveer 17.000 keer gestreamd! Een mooi aantal, maar we hopen uiteraard dat dit nog meer mag worden!
 
Wow! Komt er nog een follow up?
Zeker! Het volgende nummer, ‘’Paspoort’’, staat zondag as. online op alle streamingsdiensten en youtube!
 
Zo dat is mooi! Ik heb een primeur! Wij kunnen niet wachten op het volgende nieuwe nummer over voetbal en uiteraard MOC. Een mooie openings-Hyme bij het betreden van het veld is natuurlijk ook altijd welkom. Uiteraard zijn we ook bereid om als backingvocals op te treden bij jouw aankomende wereldhit over voetbal. En natuurlijk gaan we dan graag mee op toernee. Een superkoor met 1200 MOC’ers is ook nog wel te regelen hoor!  The future is yours. Wat is jouw doel met muziek?
Om heel eerlijk te zijn: er zoveel mogelijk plezier en energie uithalen. Natuurlijk hoop ik binnenkort op te kunnen gaan treden en veel beluisterd te gaan worden, maar plezier en energie zijn voor mij de reden dat ik me er veel mee bezig houd.
 
Afgelopen week gelijk tegen Virtus. Kun je die wedstrijd nog eens beschrijven?
We hadden er meer uit kunnen halen. Ik vond dat de scheidsrechter ons deels heeft benadeeld, maar dit mag nooit de reden zijn dat je niet de volle 3 punten pakt. Ik denk dat we als team heel veel strijdlust hebben getoond, maar in het positiespel waren we niet volledig onszelf. Daar baalde ik van. 
 
Komend weekend thuis tegen SAB. Wat zijn jou verwachtingen?
We gaan natuurlijk voor de overwinning en dat moet ook mogelijk zijn met onze kwaliteiten. SAB heeft de eerste wedstrijd met 1-0 gewonnen, dus dat geeft aan dat ze waarschijnlijk een gewaagde tegenstander zullen zijn. Ik denk daarnaast dat je elke wedstrijd met dezelfde motivatie moet benaderen, alleen op die manier kunnen we hoge ogen gooien in deze competitie. 
 
De pupil van de week Soumaya Ben Amar voorspelt een 3-1 overwinning. Afgelopen zondag had Donavan Carolus 2 van de 3 doelpunten makers goed :nl Hein en hijzelf. Dat Tom, ondanks de voorspelling van Donavan, niet zou scoren ligt wel wat meer voor de hand....Wie denk je dat er nu gaat scoren en kun je net zo goed in de kaarten kijken als Donavan? Kortom wat is jouw voorspelling.?
We gaan winnen! Met 3-0. Don gaat 1 keer prikken, Coen gaat prikken en ik ga er zelf ook nog even eentje inleggen! Optimistisch, maar wat zijn we zonder wat optimisme he, haha.
 
Ja dat klinkt me als muziek in de oren. En positiviteit helpt je alleen maar vooruit.Ik zou zeggen : laadt je goed op in die Tesla voor de zondag , daar krijg je veel energie van, en dan gaan we jouw doelpunt ongetwijfeld beleven. En de afsluitende vraag: wat is jouw quote van de week?
Succes is een mindset, 
Nog een keer schieten
Ook al ging de laatste in het zijnet!
Ik zie de eerste regels van  een nieuwe track al voor me. Mindset als songtitel is ook niet verkeerd. haha . Nog een manager nodig? Bedankt voor je gesprek en veel muzikaal en sportief succes Roland. 
 
Dank Guido! Ook voor dit leuke een-tweetje!
 

2591 Banner 728x90

s.v. M.O.C’17

Clubservice

Business

Adres

s.v.M.O.C.’17

Olympialaan 51

4624VA Bergen op Zoom

Tel: 0164-240613
Mail:

 

Correspondentieadres:

Postbus 115

4600AC Bergen op Zoom