s.v. M.O.C.'17

MOC Journaal

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Erkan Muktar pupil van de week

Afgelopen zondag 24 februari was Erkan Muktar uit JO11-05 de pupil van de week. Hij had er veel zin in want hij was al om 12.00 uur aanwezig.  
Dus lekker mee kunnen kijken bij de behandelingen van de spelers voor de wedstrijd en tussentijds de beloften aan het werk gezien die zich naar winst voetbalden. Op zaterdag had Erkan zelf al gewonnen met zijn team dus dan kon het eerste natuurlijk niet achter blijven. Erkan speelt centrale verdediger en Feyenoord is zijn favoriete club . In het buitendland is dat Juventus met Cristiano als idool.  Bij MOC is wederom John van Loenhout zijn idool.  Erkan’s specialiteit is op de bal afrennen en hij wil steeds beter worden.  Erkan voorspelde een 4-1 overwinning , maar zat er 1 naast door doepunten van Ricky Willigers (2x), Sander Remery, Gino Pieter en Gijs Wijnmalen die hiermee zijn belofte (uit een tweetje ) inlost. 
MOC was de voetballende ploeg en de zege was dikverdiend (5-1). Ook de derde helft op een ander perkoers in de stad werd gemakkelijk gewonnen.  Erkan heeft een hele mooie middag gehad.  Veel succes Erkan en tot ziens bij een andere wedstrijd. 
 
In de Beker (1/8 finale) werd MOC afgelopen dinsdag uitgeschakeld door Sliedrecht. (zat 1e klasse) 
 
 

2591 Banner 728x90

s.v. M.O.C’17

Clubservice

Business

Adres

s.v.M.O.C.’17

Olympialaan 51

4624VA Bergen op Zoom

Tel: 0164-240613
Mail:

 

Correspondentieadres:

Postbus 115

4600AC Bergen op Zoom