s.v. M.O.C.'17

MOC Journaal

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

De zaterdagselectie van MOC'17 is compleet.

De TC is blij te melden dat de komst van Robin Hansler is afgerond en de selectie hiermee compleet is. De multifunctionele speler is een goede bekende van MOC'17 en heeft jaren voor ons vlaggenschip gespeeld. Na een aantal seizoen bij Halsteren zaterdag te hebben gespeeld komt hij dus weer terug naar Rozenoord. De ambitie en kwaliteit van de selectie, de vele vrienden die er spelen en de club MOC'17 zelf hebben hem doen besluiten om terug te keren. Na Tom Sanen is Robin dus de 2e ervaren speler die terug keert op het oude blauw - witte nest.

De selectie krijgt verder de beschikking over 8 jeugdspelers, die vanuit de JO19-1 (3e divisie) de overstap naar het seniorenvoetbal gaan maken. Geheel volgens het beleid zijn we erg blij met deze ontwikkeling en kijken we met vertrouwen naar de toekomst. Tot slot is er nog een oude bekende overgestapt naar de selectie, genaamd Mike Hoendervangers. Hij komt van FC Bergen over en heeft jaren in de jeugd en het beloften team van MOC'17 gespeeld.

Waar we blij zijn met de huidige groep en de inkomende transfers, nemen we helaas ook afscheid van een speler. Paolo Fortunati vertrekt naar Cluzona, om zo nog een keer op een hoger niveau te willen acteren. Door het corona-voetbal seizoen hebben we helaas maar weinig van hem kunnen genieten. We wensen Paolo veel succes en plezier bij de club uit Wouw.

De TC is content met de huidige samenstelling van de selectie. Een mix van talent, jeugd, ervaring en bovenal allemaal spelers met een MOC verleden. Er zullen komend seizoen 2 sterke zaterdag selecties staan die voor de prijzen gaan strijden.

Robin Hansler

2591 Banner 728x90

ING Inside Oranje Banner amateurclubs 400x300

s.v. M.O.C’17

Clubservice

Business

Adres

s.v.M.O.C.’17

Olympialaan 51

4624VA Bergen op Zoom

Tel: 0164-240613
Mail: info@moc17.nl

 

Correspondentieadres:

Postbus 115

4600AC Bergen op Zoom