s.v. M.O.C.'17

MOC Journaal

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

MOC'17 en Ger Musters gaan aan het einde van dit seizoen uit elkaar, dat maakt de Bergse zaterdag 4e klasser bekend. 

De ervaren oefenmeester staat voor het 3e seizoen bij de blauw-witten aan het hoofd en dit zal dus zijn laatste contractjaar zijn. De stap naar het zaterdagvoetbal heeft Ger bewust mee willen maken, maar blijkt toch lastig te combineren met het thuisfront. De zaterdag wil hij liever vrij houden en hij kan daarbij ook nog eens zijn kleinkinderen zien sporten. 

Na 2 'corona seizoenen' en een overstap van zondag naar zaterdagvoetbal heeft Ger in dat opzicht bewogen jaren achter de rug. Hopelijk kunnen we dit seizoen wel volledig uitspelen en kan ik met promotie naar de 3e klasse op zak, de club met opgeheven hoofd verlaten. De doelstelling is helder en we hebben er kwalitatief gezien de juiste selectie voor. Voor de volle 100% en met enthousiasme gaan we tot de laatste dag hiervoor strijden.

MOC'17 is een mooie club met enorm veel potentie. Veel jeugdspelers breken door in de selectie en de sfeer zit er goed in. De stap naar het zaterdagvoetbal heeft veel aantrekkingskracht gewonnen, alleen het niveau zal voor MOC'17 hoger moeten liggen. Het sportpark en de faciliteiten zijn geweldig en alles rondom de selectie is perfect geregeld. Dat zijn voor een trainer perfecte ingrediënten. Toch heeft Ger de keuze met zijn verstand gemaakt. De gelouterde trainer kijkt rustig wat er op zich afkomt. Als er een mooie zondagclub in de regio zich aandient, dan wil hij daar zeker naar luisteren. De focus voor mij en de ploeg zal de komende maanden ieder geval volledig op de promotie liggen.

De TC van MOC'17 heeft een profielschets gemaakt voor de vacature die vrij komt en hoopt op korte termijn met potentiële kandidaat trainers in gesprek te kunnen gaan. Gezien de doelstelling van de club, zal het een trainer moeten zijn die ieder geval het UEFA-B diploma in zijn bezit heeft.

trainersnieuws

2591 Banner 728x90

ING Inside Oranje Banner amateurclubs 400x300

s.v. M.O.C’17

Clubservice

Business

Adres

s.v.M.O.C.’17

Olympialaan 51

4624VA Bergen op Zoom

Tel: 0164-240613
Mail: info@moc17.nl

 

Correspondentieadres:

Postbus 115

4600AC Bergen op Zoom