s.v. M.O.C.'17

MOC Journaal

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Voetballen bij MOC’17 – Daar creëer je vriendschappen voor het leven mee!

Voetbal is een teamsport, het is dé sport waar we allemaal zoveel plezier aan beleven. Natúúrlijk om de lol in de kleedkamer, de geur van het gras, het spelletje, de strijd op het veld, maar ook op de vriendschappen die ontstaan en worden opgebouwd. Na de wedstrijd met z’n allen nog wat drankjes doen in ons clubhuis. Eigenlijk is voetbal één groot feest. We kijken uit naar de training en naar de wedstrijd: gameday!

Het mooie aan deze teamsport is het opdoen van nieuwe vrienden. Het groepsgevoel draagt bij aan de sociale ontwikkeling van onze spelers. Daar staan we niet altijd bij stil, maar het is een niet te onderschatten drijfveer om te gaan voetballen.

Daarom!

Daarom spreken we niet over een vriendenteam. Bij MOC’17 zijn het namelijk állemaal teams van voetbalvrienden, verbonden door het spelletje waar we allemaal zo verzot op zijn! Vanuit de coördinatie binnen onze vereniging worden de teamindelingen gemaakt. Zelf spelers bij elkaar verzamelen (uit diverse teams) en zo een team vormen, dat gaat daarom niet.

Twee redenen zijn daarin belangrijk. Allereerst omdat juist nieuwe vriendschappen ontstaan bij MOC’17. Vriendschappen voor het leven! Daarbij is iedereen welkom en staat niemand stil aan de zijlijn. Daarnaast is er ook een praktische reden, waarom vriendenteams niet kunnen bij MOC’17: we krijgen daardoor de teamindelingen voor de omennabij 1.300 leden niet meer gemaakt.

Samen scoren we, in het veld, maar ook daarbuiten. We zijn – als vrienden – verbonden door voetbal!

Wij zijn MOC’17!

2591 Banner 728x90

ING Inside Oranje Banner amateurclubs 400x300

s.v. M.O.C’17

Clubservice

Business

Adres

s.v.M.O.C.’17

Olympialaan 51

4624VA Bergen op Zoom

Tel: 0164-240613
Mail: info@moc17.nl

 

Correspondentieadres:

Postbus 115

4600AC Bergen op Zoom