s.v. M.O.C.'17

MOC Journaal

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Tatum speelt volgens seizoen in de MO16 van Feyenoord. MOC'17 is trots op Tatum en wenst haar veel succes in haar verdere carriere.

 

Tatum was nog maar 4 jaar oud toen ze al zei dat ze op voetbal wilde. Na een jaar lang dit regelmatig te zeggen en vol te blijven houden was het een duidelijk verhaal. Tatum ging op voetbal, een andere sport wilde ze niet doen. 

Met haar 5 jaar oud is ze gaan trainen bij de smurfen van MOC’17. Na een jaar op zaterdagochtend hier getraind te hebben wilde Tatum graag wedstrijden spelen. Ze vond alleen maar trainen een beetje saai geworden.  

De wedstrijden voetballen vond ze prachtig. Ze begon in de F16 met trainers Roland Hermans en Bob Stroop. Tatum was vanaf minuut 1 een kleine “pitbull” die er altijd vol voor ging. Tegen haar verlies kon ze wat minder goed, regelmatig ging ze met een traantje het veld af na een verliespartij. Na een paar seizoenen gevoetbald te hebben zei ze standvastig: ik wil profvoetbalster worden! 

Toen ze 9 jaar oud was viel er een brief op de mat van de KNVB. Tatum werd uitgenodigd voor selectietrainingen bij de KNVB regio Zeeland – West-Brabant. Nu 4 jaar later en vele selecties verder zit ze nog steeds bij de KNVB, nu bij de MO14 Landelijk.  

Begin 2021, in de coronaperiode, kreeg Tatum een uitnodiging van Feyenoord om te komen trainen. Ze mocht bij deze “grote” club blijven trainen in de talentengroep onder 14. Na hier stagetrainingen gevolgd te hebben voor de MO16 kreeg Tatum te horen dat ze positief was opgevallen. Ze zien haar komend seizoen graag bij de MO16 van Feyenoord voetballen! 

Tatum is hartstikke blij met deze kans en zo gaat ze na 8 jaar MOC’17 verlaten. MOC’17 en al haar trainers bedankt voor de leuke en leerzame seizoenen! 

 

thumbnail Tatum Feyenoord 13 jaar

2591 Banner 728x90

ING Inside Oranje Banner amateurclubs 400x300

s.v. M.O.C’17

Clubservice

Business

Adres

s.v.M.O.C.’17

Olympialaan 51

4624VA Bergen op Zoom

Tel: 0164-240613
Mail: info@moc17.nl

 

Correspondentieadres:

Postbus 115

4600AC Bergen op Zoom