s.v. M.O.C.'17

MOC Journaal

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Vrijwel voltallige selectie blijft intact en inkomende transfer Sam Goossens.

Het huidige seizoen nadert de finish en het vlaggenschip van sv MOC'17 is in een felle strijd verwikkeld om het kampioenschap in de 3e klasse. Nog 4 hordes te nemen voor de mannen van Remco van Haaren. Wij hopen op al jullie steun en support deze periode. Uiteraard is de TC achter de schermen, samen met de staf, druk bezig om de selectie voor volgend seizoen op orde te krijgen. Al enkele seizoenen achter elkaar, blijft het grootste deel van de selectie intact en komen er vanuit de JO19-1 talenten door naar de selectie. Zo ook volgend seizoen. 

Spelers huidige selectie 1 die aan boord blijven: Robin Hansler - Tom Sanen - Rik van Loon - Scott Leentjes - Timo Dekker - Sander van Uchgelen - Hein Loman - Brian Kruf - Tom van Oers - Jerry van Campenhout - Coen Baltussen - Gijs Wijnmalen - Jens Koopman - Stijn Maas - Milad Najib. Met een paar spelers moeten we de gesprekken nog afronden, maar daarover zijn we positief gestemd.

Vanuit de huidige JO19-1 (4e divisie) komen 10 talenten over naar de selectie (1-2) volgend seizoen. WIj hebben vertrouwen in deze jongens en zijn overtuigd van hun kwaliteiten en inbreng in de selectie.

Met de staf hebben we gekeken naar welke posities we vanuit buitenaf willen versterken. Zo zijn we verheugd met het feit dat Sam Goossens volgend seizoen de selectie komt versterken. Sam is een goede bekende van de club en heeft in de bovenbouw van de jeugd in de hoogste elftallen gespeeld. Hij vertrok op jonge leeftijd naar het 1e team van Cluzona om daar een aantal jaar te acteren en hij speelde de laatste jaren in het 1e van rkvv Roosendaal. Sam is een sterke en felle linker vleugelverdediger, die ook centraal achterin goed uit de voeten kan. Op deze posities waren we dun bezet en we zijn blij met de komst van Sam. Welkom terug op het oude nest.

Naast het vertrek van keeper Bram Stolp (gaat in de USA keepen) zal ook Joshua Becht het MOC kamp verlaten. Hij heeft gekozen voor de ambities van Dosko en wij wensen hem daarbij veel succes en willen hem alvast bedanken voor zijn inzet, assists en goals de afgelopen jaren.  

Meer nieuws zal volgen, als we de lopende gesprekken hebben afgerond. 

 

MOC Selectienieuws 2.0

2591 Banner 728x90

ING Inside Oranje Banner amateurclubs 400x300

s.v. M.O.C’17

Clubservice

Business

Adres

s.v.M.O.C.’17

Olympialaan 51

4624VA Bergen op Zoom

Tel: 0164-240613
Mail: info@moc17.nl

 

Correspondentieadres:

Postbus 115

4600AC Bergen op Zoom