s.v. M.O.C.'17

MOC Journaal

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Na 6 jaar intensief samenwerken, komt er hier een einde aan!

Thijmen Rutjens en Gerry Leenders zullen niet meer als trainersduo bij MOC'17 werkzaam zijn vanaf heden.


Door privé omstandigheden komt hier helaas een einde aan. Thijmen gaat verhuizen naar Amsterdam, waar hij als leraar aan een basisschool zijn toekomst gestalte zal gaan geven.
Gerry kan door zijn nieuwe werkzaamheden niet meer de tijd vrijmaken om een selectieteam onder zijn hoede te nemen. Voor MOC'17 een adderlating want dit duo stond bijna elk seizoen garant voor successen.
In de afgelopen 6 jaar hebben zij D en C selectieteams onder hun hoede gehad, zoals D1, C2 en C1 ( JO15-1 tegenwoordig). En zeker niet onverdienstelijk.

Zo werden zij met de D1 kampioen in de Hoofdklasse en promoveerde daarmee naar de 4e divisie. Met de C1 werden ze, in de 3e divisie in het seizoen 20115/2016 3e en bereikte ze de ¼ finale van de KNVB beker.
Dit jaar zijn ze met de JO15-1 wat lager geëindigd in de competitie maar hebben ze 2 maal de 1/2 finale van de Provincie Brabant Cup gespeeld waarin 1 keer werd gewonnen en 1 keer verloren. En kwamen ze tot de finale van de KNVB districtsbeker, die ze overtuigend wonnen. Een kroon op hun werk. Daarnaast hebben ze in de loop der jaren menig speler afgeleverd die klaar was voor de B selectie. Diverse spelers daarvan zijn ook doorgestroomd naar de A selectie of hebben zelfs al hun debuut gemaakt in het 1e van MOC'17!

Thijmen en Gerry vinden het zelf ook jammer dat het eindigt maar er zijn momenteel andere prioriteiten in hun leven. Ze hebben het altijd reuze naar hun zin gehad en waren echt een duo wat elkaar aanvulde. Dat vonden ze zelf ook.
Met de spelers hebben ze al die jaren een zeer goede band gehad, evenals met de ouders. Ze willen hierbij dan ook iedereen binnen MOC'17 bedanken voor de samenwerking en wensen alle spelers veel succes in de toekomst.
Zeker weten dat ze nog naar jullie komen kijken in je nieuwe team.

2591 Banner 728x90

s.v. M.O.C’17

Clubservice

Business

Adres

s.v.M.O.C.’17

Olympialaan 51

4624VA Bergen op Zoom

Tel: 0164-240613
Mail:

 

Correspondentieadres:

Postbus 115

4600AC Bergen op Zoom