s.v. M.O.C.'17

MOC Journaal

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Officiele opening Pannaveldje

Vorige week vrijdag 29 september is officieel ons prachtige “Pannaveldje” geopend. Alle sponsoren en partners betrokken bij de realisatie van dit mooie project waren uitgenodigd voor de officiële opening.

Na een woordje van onze voorzitter Remy Remery waarin hij onder meer alle betrokkenen bedankten voor hun bijdrage en ondersteuning werd de officiële opening gedaan door Tuur de Caluwe. Tuur is al ruim 66 jaar lid van onze mooie club en speelde jaren in ons standaard team. Tuur had voor de gelegenheid het MOC-retroshirt aangetrokken wat speciaal voor het 100 jarige bestaan van MOC is ontworpen. Tuur deed d.m.v een aftrap de officiële opening waarna een aantal jonge MOC’ers een partijtje speelden op het Pannaveldje. Tuur kon het niet laten om ook een balletje mee te trappen. Na het partijtje genoten de genodigden van een lekker buffet en werd er samen geproost op een mooi project. Het Pannaveld biedt de MOC jeugd een mooie gelegenheid om op een leuk en praktisch veldje een balletje te trappen en samen plezier te maken.

Partners van het Pannaveldje (in willekeurige volgorde):
De Poort
Heijnen Machine Bouw
P. van Bedaf Machines
Sabic, Logus, Loods 52, Soccer 10, Jumbo, Jansen Technische Montage, Krinkels, Jan Krijnen, Rabobank, Wim Zonneville en MCD.

Daarnaast verleende de klusploeg van MOC assistentie bij de opbouw van de constructie en verzorgde slagerij Peter Krijnen het uitstekende buffet.

 

2591 Banner 728x90

s.v. M.O.C’17

Clubservice

Business

Adres

s.v.M.O.C.’17

Olympialaan 51

4624VA Bergen op Zoom

Tel: 0164-240613
Mail:

 

Correspondentieadres:

Postbus 115

4600AC Bergen op Zoom