s.v. M.O.C.'17

MOC Journaal

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Grote Cruijff Club Actie

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor de feestdagen of ben je een voetballiefhebber, doe dan meer aan de Grote Johan Cruijff  Club Actie en verdien zo geld voor onze clubkas.

Koop het boek Johan Cruijff – Mijn Voetbal op www.cruijffactie.nl en verdien € 4,- voor MOC’17!

In dit boek laat Johan Cruijff de essentie van voetbal zien aan de hand van 14 basisprincipes. Zijn lessen staan niet alleen garant voor succes op het veld, het zijn ware levenslessen. Hét lijfboek voor elke voetballiefhebber, van jong tot oud en van amateur tot prof.

Uit alles blijkt waar Johan Cruijff voor staat: mooi, aanvallend voetbal, veel aandacht voor de voetballer zelf en bovenal: spelplezier. Dat is de grootste motor van succes. Zijn visie is niet zomaar een mening maar een overtuiging gebaseerd op tientallen jaren ervaring op het hoogste niveau. Een visie waarmee hij zichzelf en veel andere talentvolle spelers naar de absolute top bracht en waar nog elke dag aan wordt gerefereerd.

Johan Cruijff heeft zich altijd actief ingezet om het plezier van voetbal en samen spelen over te dragen. Met deze actie zetten we zijn gedachtengoed voort: Door voetbalclubs te steunen zorgen wij  ervoor dat zoveel mogelijk mensen plezier blijven beleven aan het spel.

Dus doe nu mee en bestel het boek op www.cruijffactie.nl!

Hoe werkt het?
Selecteer MOC’17 (en niet MOC) en bestel het boek. Per verkocht boek gaat er € 4,- naar de club. Ook wordt er per boek € 1,- afgedragen aan de Cruyff Foundation; dit geld komt ten goede aan sportactiviteiten voor kinderen. De actie duurt tot en met 31 december 2017.

2591 Banner 728x90

s.v. M.O.C’17

Clubservice

Business

Adres

s.v.M.O.C.’17

Olympialaan 51

4624VA Bergen op Zoom

Tel: 0164-240613
Mail:

 

Correspondentieadres:

Postbus 115

4600AC Bergen op Zoom