Afdrukken

Afgelopen vrijdag bracht de Businessclub een bezoek aan Kloosterboer. Gerben Pauwe, directeur van de site in Vlissingen, had een interessant programma opgezet voor de 32 deelnemers.

Na ontvangst met koffie en uiteraard een bolus, werd Kloosterboer gepresenteerd. Weer zo’n Nederlandse parel. Familiebedrijf, 170 miljoen Euro omzet, 17 vestigingen wereldwijd en zeer gedreven en ondernemende medewerkers. Tijdens de rondleiding per touringcar over het immens grote terrein kregen de Businessclubleden een indruk van opslag en transport van temperatuur gecontroleerde voedselproducten zoals fruit, vis, friet, vruchtensappen- en concentraten. Naast dit specialisme werd de lijn voor het blenden van fruitsappen en het sorteren/ompakken van AGF-producten ook bezocht. De Businessclubleden mochten als laatste station van de rondleiding even afkoelen in een vriescel met een temperatuur van -22 graden.

Na afsluiting van dit interessante bezoek begaven de deelnemers zich naar Yerseke waar bij Vistro Nolet volop werd genoten van de mosselen en de gezelligheid.

DSC 0853

DSC 0871DSC 0874DSC 0879