s.v. M.O.C.'17

MOC Journaal

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Met de toekomst van MOC’17 zit het wel goed -update

Na enige maanden met grote personele problemen speelde MOC JO19-1 zich enige weken geleden veilig in de 4de divisie.

Daarmee leek het maximale bereikt te zijn. Daar dachten de boys zelf echter helemaal anders over. Eén van de spelers had uitgerekend dat het zelf na een totale off-day nog mogelijk was om periodekampioen te worden. In een spannende pot werd RBC verslagen en vervolgens trok het gezelschap naar Rijen waar het kunstgras voorzichtig begon te smelten. MOC’17 perste er een briljant kwartiertje uit waarin een veilige marge van 0-3 werd bereikt.

Vervolgens mocht in de nacompetitie een bezoek gebracht worden aan Kozakken Boys om de strijd aan te binden tegen deze 3de divisionist. Al snel werd duidelijk dat MOC’17 niet gekomen was om van het prachtige stadion en het mooie weer te genieten. De mannen waren met een missie bezig en toen de rookpluimen van het kampioenschap van één van de lokale damesteams waren opgetrokken stond de eindstand van 0-4 op het bord.

Afgelopen weekeinde wederom een hoop rookpluimen, nu op sportpark Rozenoord, waar de fanatieke M-side voor het nodige vuurwerk en 90 minuten gezang zorgde. Ditmaal een geduchte tegenstander, ’t Zand, die ons in de competitie twee maal volledig zoek had gespeeld en bovendien vorige week ook nog even de beker hadden gewonnen. Het werd op een zeer goed gevuld sportpark ditmaal een volledig andere wedstrijd. In een sportieve wedstrijd werd gestreden voor elke meter en MOC’17 was zeker niet de mindere. Halverwege de eerste helft werd bij een kans voor MOC’17 alleen de kruising niet afgedekt door de tegenstander, dus daar verdween de bal dan ook in het doel.

De mooiste goal bewaarde MOC’17 echter voor vlak na de rust. Een vliegende omhaal waarbij die van Ronaldo en Bale verbleken, bracht MOC’17 op een veilige marge: 2-0. Er gebeurde nog van alles op het veld maar doelpunten vielen er niet meer.

Zaterdag 16 juni speelt MOC’17 om 15 uur in Delft tegen 3de divisionist DHC de finale in de nacompetitie om één plaats in de 3de divisie. Uiteraard rekenen we op de steun van de M-side, maar iedereen die de mannen graag zelf aan het werk willen zien, is van harte welkom. Succes mannen !!!

Met de bus mee!

Wil je met de bus mee naar Delft? De bus vetrekt om 12:30u vanaf s.v.M.O.C.'17. Je kun je aanmelden bij Martin Lebeau via 

2591 Banner 728x90

s.v. M.O.C’17

Clubservice

Business

Adres

s.v.M.O.C.’17

Olympialaan 51

4624VA Bergen op Zoom

Tel: 0164-240613
Mail:

 

Correspondentieadres:

Postbus 115

4600AC Bergen op Zoom