Afdrukken

Tijdens de jaarlijkse vrijwilligersmiddag (zaterdag 30 juni jl) werden de MOC jubilarissen gehuldigd.

Dit jaar was er een grote groep jubilarissen waarbij Goof Franken de kroon spande met een lidmaatschap van maar liefst 70 jaar! Over clubliefde gesproken. Ook werd Ed Ketelaars bedankt voor zijn stage bij onze schoonmaakploeg. Ed heeft 2 jaar stage gelopen bij MOC (onze club is ook een erkend leerbedrijf). Hij was leerling van De Kameleon (school voor speciaal onderwijs). Hij kreeg uit handen van onze voorzitter een certificaat uitgereikt.
Tijdens deze middag werd er verder onder het genot van een hapje en potje bier terug gekeken op het afgelopen seizoen. Aan de hand van een presentatie van onze voorzitter werden de vele activiteiten die onze club het afgelopen seizoen heeft georganiseerd onder de aandacht gebracht van de vele aanwezigen. Het was weer een zeer actief en bruisend seizoen wat natuurlijk niet mogelijk was geweest zonder het enthousiaste en de inzet van de vele MOC vrijwilligers (en met dank aan de gemeente en onze sponsors!).

Volgend jaar start MOC met minimaal 72 voetbalteams, die wekelijks kunnen trainen op ons prachtige sportpark en op zaterdag hun wedstrijden spelen. We gaan er samen weer alles aan doen om er vanaf augustus weer een mooi seizoen van te maken. Dank aan alle vrijwilligers en sponsors die MOC het afgelopen seizoen hebben geholpen en gesteund!

Zonder vrijwilligers en sponsors is er geen MOC!  Tot in augustus.

Op de foto hierboven ziet u Goof Franken (in het midden) geflankeerd door Anton van Aken (links, secretaris) en Remy Remery (rechts, voorzitter).
Op de groepsfoto ziet u van links naar rechts: Frank v Poppelen, Jeroen Knopjes, Edwin Coppens, Erik Jansen (benoemd tot lid van verdienste), Wim Leys, Peter van Boesschoten, Leo Tebbens, Pim van Boesschoten en Sjaak Coppens.

Overzicht van de jubilarissen

25 jaar
Jeroen Knopjes                

Pim van Boeschoten      

Charles Vleghels                            

Frank van Poppelen       

Jack Groffen                    

40 jaar

Ruud van de Beemt       

Willem Leijs                     

Edwin Coppens               

Hans de Bruijn                 

Jack van den Brink                        

Marco Koopman                            

50 jaar

Jan Keij                              

Theo Sep                                          

Peter van Boesschoten 

 Sjaak Coppens                 

60 jaar

Leo Tebbens                    

70 jaar

Goof Franken                   

Lid van Verdienste

Erik Jansen