s.v. M.O.C.'17

MOC Journaal

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Meld je aan voor een uittoernooi

Van elk MOC'17-jeugdteam wordt verwacht dat ze naast het eigen onderlinge sluitingstoernooi (datum nog niet bekend) aan minimaal 1 uittoernooi deelneemt.

Want wees eerlijk: wat is er nou leuker dan na de competitie nog een of een paar toernooien te spelen?

Alle uitnodigingen voor toernooien die we ontvangen worden verzameld en op de site geplaatst zodat iedereen z’n eigen toernooi kan uitzoeken waar hij/zij aan deel wil nemen. Op dit moment zijn we weer aan het verzamelen en het overzicht met tot nu toe bekende toernooien vind je hier: https://www.moc17.nl/programma-uitslagen/wedstrijdsecretariaat/uittoernooien. Dit overzicht wordt regelmatig bijgewerkt en geüpdatet. Heb je wat gevonden dan mail je dat naar en dan melden wij je team aan. Per toernooi melden we per leeftijdscategorie maximaal 2 teams aan. Wie dus het eerst komt, die het eerst maalt.

Let wel: Als een team eenmaal is aangemeld, kan er alleen nog worden afgemeld als er ingelaste competitiewedstrijden of nacompetitiewedstrijden moeten worden gespeeld. Voor een organisatie van een toernooi is er niets vervelender dan met een afzegger te worden geconfronteerd.

Met vriendelijke groet,

 

Martin van Eck
Toernooicommissie MOC'17

2591 Banner 728x90

s.v. M.O.C’17

Clubservice

Business

Adres

s.v.M.O.C.’17

Olympialaan 51

4624VA Bergen op Zoom

Tel: 0164-240613
Mail:

 

Correspondentieadres:

Postbus 115

4600AC Bergen op Zoom