Afdrukken

Dit jaar weer een MOC Meets met als gast Tom Bodde, Neerlands bekendste groundhopper.

 

Sinds 1995 zwerft Tom Bodde langs de mondiale voetbaltempels. Inmiddels heeft Neerlands bekendste groundhopper ruim 1300 stadions bezocht in 59 landen. Over zijn avonturen in en om de stadions schreef hij vijf boeken en houdt hij lezingen.

In een 45 minuten durende presentatie (+ wat blessuretijd) neemt hij het publiek aan de hand van uniek en eigen foto- en filmmateriaal mee in zijn avonturen: naar het kick & rush in de krochten van de laagste Engelse divisies tot aan een galavoorstelling van Cristiano Ronaldo, en van een 4e divisieduel in Polen met louter dronken supporters tot aan de oververhitte derby van Thessaloniki. Hij reist van een topper in de Chinese Premier League tot aan een duel op de Afrikaanse Seychellen en van een uit de rotsen gekapt stadion op Cyprus tot aan een door oorlog getekende stad in Georgië. Alles met het doel om voor één dag deel uit te maken van de lokale supporterscultuur.

Entrée is € 5,00. Wil je gebruik maken van het buffet dan betaal je € 10,00.

Deze avond is voor de businessclubleden gratis.

Iedere bezoeker ontvangt het boek "Van Letland tot de Langeleegte" van Tom Bodde en kan het die avond ook laten signeren.

Kortom, een leuke avond met een kijk op het voetbalspel door de ogen en met de beleving van de supporters.

Aanmeldingen ontvangen wij graag voor donderdag 22 november via businessclub@moc17.nl

Met sportieve groet,
Ruud van der Linden