s.v. M.O.C.'17

MOC Journaal

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Dinsdag 11 december heeft MOC in de derde ronde van de KNVB-beker hoofdklasser Vlissingen uit het bekertoernooi gekegeld.

Ons eerste team speelde een prima wedstrijd met veel passie en strijd wat veel kansen opleverden. MOC kwam al snel op voorsprong door een strafschop van Hein Loman. In de eerste helft creerde de blauwitten veel mogelijkheden en kansen. Vlissingen kon daar weinig tegenover stellen. Na 45 minuten stond er 1-0 op het scorebord. In de tweede helft nam Vlissingen het initiatief zonder echt gevaarlijk te worden. MOC kwam vrij snel op 2-0 door een mooie goal van Tom Sanen op aangeven van Ricky Willigers. Niet veel later konden de gasten verder met 10 man. MOC hield het achterin goed dicht en was met (snelle) counters levensgevaarlijk. MOC kreeg genoeg kansen om de wedstrijd op slot te gooien maar de 3-0 bleef uit. Het was Vlissingen wat de aansluitingstreffer maakte; 2-1. Net voor het einde van de wedstrijd maakte MOC 3-1. Een mooie voorzet van Sander Remery werd bij de eerste paal goed ingetikt door jeugdspeler Redouan. In de 90e minuut maakte Vlissingen voor de statistieken nog 3-2. MOC bekert verdiend verder en speelt voor de 4e ronde dinsdag 22 januari thuis tegen tweede klasser Terneuzense Boys wat won van Beek-Vooruit.

2591 Banner 728x90

ING Inside Oranje Banner amateurclubs 400x300