s.v. M.O.C.'17

MOC Journaal

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

De "battle" kent geen winnaar

Gisteren (13 januari) speelde MOC 1 haar traditionele openingswedstrijd van het nieuwe kalanderjaar tegen ons G-team.

Het was wederom een groot spektakel met van beide teams prachtige acties en mooie goals. Bij het laatste fluitsignaal stond het scorebord op 11 tegen 11! Een waar doelpuntenfestijn.  

Scheidsrechter Henk Lenting had een pittige middag. Hij moest helaas 2 maal rood uitdelen voor MOC 1. Tom Sanen kreeg 2 maal geel omdat hij zijn shirt uittrok toen hij scoorde en Hein Loman maakte 2 maal opzichtig hands en kon dus ook vertrekken.

De penalty serie was ook erg spannend. Het ging lang gelijk op maar uiteindelijk won het G team. Een prachtige wedstrijd en weer een geweldige belevenis voor alle betrokkenen.

Voorafgaand aan de “battle” speelden de lagere senioren teams een nieuwjaarstoernooi. Er deden dit jaar 6 teams mee en MOC Zaterdag 2 ging er met de eerste prijs vandoor. Het team eindigde met een gelijk aantal punten als Veteranen 1 maar Zaterdag 2 had een beter doelsaldo. Onze dank gaat uit naar de organisatie, Paul ‘s Gravendijk, Ad Burgel en Piet Buuron. Het toernooi was weer tot in de puntjes georganiseerd. Piet had weer voor lekkere soep gezorgd en na afloop werden er broodjes kroket geserveerd voor de spelers. Ook dank aan de scheidsrechters Simone, Henk en Roy.

Op 16.00 u begon de gezellige nieuwjaarsreceptie.  

2591 Banner 728x90

s.v. M.O.C’17

Clubservice

Business

Adres

s.v.M.O.C.’17

Olympialaan 51

4624VA Bergen op Zoom

Tel: 0164-240613
Mail:

 

Correspondentieadres:

Postbus 115

4600AC Bergen op Zoom