s.v. M.O.C.'17

MOC Journaal

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Businessclub bezoekt Versteden

Donderdag 24 januari heeft de businessclub van MOC een bezoek gebracht aan Versteden.

Een prachtig bedrijf dat sinds 2017 in Bergen op Zoom gevestigd is, maar al meer dan 35 jaar actief is. Versteden is gevestigd in een modern nieuw pand aan de Conradweg, op het industrieterrein in Bergen op Zoom. We werden hartelijk ontvangen door mede-eigenaar/directeur Peter Bogers en Mark Nuijten. Tijdens de boeiende presentatie van Mark krijgen we meer te horen over de activiteiten van Versteden. Zij zijn specialist in glasvezelversterkte leidingsystemen en werken vooral projectmatig, waarbij het project van A tot Z door Versteden gefaciliteerd wordt. Zeer specialistisch werk en in de Benelux zijn zij vrijwel het enige bedrijf dat op deze manier werkt. Zij hebben een indrukwekkend klant-portfolio, waarbij Sabic en Shell al heel erg tot de verbeelding spreken. Zij omschrijven het zelf als volgt:

“Wij creëren samen met onze klanten innovatieve oplossingen voor projecten met FRP leidingsystemen en het bouwen van installaties. Onze professionele dienstverlening omvat engineering, levering, montage en inbedrijfstelling van leidingsystemen en installaties met betrekking tot het verpompen, transporteren, opslag en distributie van olie, gas en andere media.”

Met name de foto’s van projecten, waarbij manshoge pijpen en verbindingsstukken met een doorsnee tot wel 2 meter verwerkt worden spreken erg tot de verbeelding. Na deze presentatie mogen we ook een kijkje nemen in de productie. Indrukwekkend hoe professioneel en klantgericht men hier te werk gaat. Onder het genot van een hapje en een drankje verzorgd door Office Manager Ella praten we na. Hierbij komt ook aan de orde dat Versteden goed technisch personeel op diverse niveaus altijd kan gebruiken.

Peter, Mark en Ella bedankt voor jullie gastvrijheid. Tof dat wij een kijkje achter de schermen mochten nemen van jullie prachtige bedrijf. Een bedrijf om trots op te zijn!

2591 Banner 728x90

s.v. M.O.C’17

Clubservice

Business

Adres

s.v.M.O.C.’17

Olympialaan 51

4624VA Bergen op Zoom

Tel: 0164-240613
Mail:

 

Correspondentieadres:

Postbus 115

4600AC Bergen op Zoom