s.v. M.O.C.'17

MOC Journaal

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Schoon beloond - Verzoek tot medewerking

Voor het tweede jaar doen we als MOC actief mee aan het “Schoon beloond” project, opgezet door Saver en de gemeente Bergen op Zoom.

Door middel van het scheiden van afval wil men zorg dragen voor een schonere omgeving en milieu. Als deelnemende vereniging krijgen we zelfs een vergoeding voor de hoeveelheid aangeleverde kilo’s juist gescheiden afval.
Het moet u ongetwijfeld opgevallen zijn dat hiervoor speciale containers met gekleurde bovenkant (paars en oranje) aanwezig zijn in ons clubhuis. Deze containers zijn voor het weggooien van plastic, blikjes en drinkpakjes. Dit wordt duidelijk aangegeven met de stickers op de bovenkant.

Al het overige afval zoals lege frietzakjes, plastic frietbakjes, servetjes, koffiebekertjes etc., mag (moet) in de normale prullenbak gegooid worden.
In de praktijk blijkt dat dit nog niet bij al onze MOC-ers bekend is. Dat is erg jammer vinden we en daarom willen we dit alles nogmaals onder de aandacht brengen!!

We dragen zo bij aan een schonere leefomgeving, beter milieu en daarbij houden we ook ons clubhuis en sportpark netjes!!.

Dank voor jullie begrip en medewerking.

2591 Banner 728x90

s.v. M.O.C’17

Clubservice

Business

Adres

s.v.M.O.C.’17

Olympialaan 51

4624VA Bergen op Zoom

Tel: 0164-240613
Mail:

 

Correspondentieadres:

Postbus 115

4600AC Bergen op Zoom