Afdrukken

Mijn naam is Gerry Leenders en vanaf 1 september 2019 ben ik verenigingsmanager bij MOC'17.

Een functie die nog niet bestond binnen de vereniging. maar wel een die noodzakelijk was geworden. We zijn als vereniging de laatste jaren zo gegroeid dat er echt behoefte was aan een functie als deze.

Ik ben niet vreemd binnen MOC'17, want ik ben meer dan 10 jaar actief geweest als trainer van de jeugd. Veelal van selectieteams, waarmee ik tweemaal kampioen ben geworden en één keer de KNVB-beker heb gewonnen. Trainingen geven bij MOC'17 doe ik niet meer, maar ik geef nog wel trainingen voor een voetbalschool. Dus ik ruik nog steeds wekelijks aan het gras.

Wat mag je van mij verwachten?
Als verenigingsmanager mogen jullie van mij verwachten, dat ik altijd een luisterend oor bied. Of ik je direct kan helpen, hangt af van de vraag, maar anders weet ik wel waar je het antwoord kan vinden. Ik wil vooral een verbinder zijn tussen ouders, spelers, trainers en bestuur. Mijn takenpakket bestaat onder andere uit het opvullen van plaatsen waar vrijwilligers nodig zijn, het bijstaan van verschillende commissies, contact onderhouden met gemeente, bedrijven en scholen, op daluren activiteiten in het clubhuis zien te krijgen en de coördinatie over de stagiaires binnen onze vereniging.

Hoe vind je mij?
Ik ben elke maandag en dinsdag overdag in ons clubhuis en op zaterdag langs de velden te vinden. Spreek me gerust aan als je me nodig hebt of voor zomaar een praatje. Uiteraard mag je me ook een mail sturen via manager@moc17.nl