Afdrukken

Beste leden,

Het bestuur heeft dinsdag 17 maart jl het besluit genomen om met de (senior) selectie-elftallen van MOC-1 en MOC-2 op de zaterdag te gaan voetballen.

Het voornemen is om hiermee te starten met ingang van het seizoen 2020-2021. Eea is uiteraard afhankelijk van de acceptatie van de aanmelding door de KNVB wat normaal gesproken geen probleem mag opleveren. De overige zondag senior elftallen blijven gewoon op zondag actief.

Het proces om te komen tot de beslissing is al enkele maanden geleden gestart. Na een eerste bijeenkomst met een groot aantal leden hebben er in kleinere groepen gesprekken plaats gevonden. Deze gesprekken gecombineerd met de uitkomsten van de recent gehouden enquete hebben mede geleid tot het genomen besluit. Wat extra en zeker zwaarwegend heeft meegespeeld is de wens van het merendeel van de selectie (MOC-1 en MOC-2) om op zaterdag te gaan spelen. Al deze elementen gecombineerd heeft het bestuur doen besluiten de wensen van de leden te respecteren en het besluit te nemen.

Op een later moment zal het bestuur zeker het genomen besluit uitgebreid toelichten. We hadden dit graag binnen twee weken gedaan tijdens een extra ALV. Dit is echter op korte termijn niet mogelijk gelet op de – volkomen terechte - maatregelen rondom het Corona-virus. De toelichting gaan wij daarom houden zodra het enigszins praktisch mogelijk is. Wel moeten wij voor 1 mei de aanmelding bij de KNVB gedaan hebben vandaar dat we gisteren als bestuur het besluit hebben genomen.

Mochten er onduidelijkheden, vragen en/of opmerkingen zijn laat het ons svp weten. Dit kan door een bericht te sturen aan jurgen.van.zwol@moc17.nl. Wij zorgen direct voor een reactie!

Met vriendelijke groet,

Bestuur MOC’17

Jurgen van Zwol

 

MOC logo 1