Afdrukken

Beste leden, sponsoren en supporters van MOC'17.

Wij hopen dat jullie in een goede gezondheid zijn en ook dat dit geldt voor jullie directe omgeving. Waar dit onverhoopt niet geval is wensen wij jullie heel veel sterkte en hopen dat het herstel goed verloopt. Hou elkaar goed in de gaten en samen komen we er doorheen. 

Zoals bekend is de voetbalcompetitie voor de amateurs voor het seizoen 2019/201020 voorbij. Dit is erg jammer maar aan de andere kant zijn er veel belangrijkere zaken op dit moment. Dit betreft je gezondheid, de gezondheid van je naasten, je baan, je school en alles wat voetbal tot een bijzaak maakt. Wij wensen jullie heel veel succes en sterkte de komende periode.

Binnen MOC zijn we ons aan het beraden hoe om te gaan met de huidige situatie. Duidelijk is dat we tot en met 28 april op sportief gebied niets gaan ondernemen maar wellicht kunnen we nog wat activiteiten bedenken voor de maanden mei en juni. Uiteraard houden we daarbij altijd rekening met de richtlijnen vanuit de overheid en gaan we zeker geen risico's lopen. We houden jullie op de hoogte en hopen dat we elkaar snel weer zien.  

Bestuur s.v. M.O.C. '17

coronavirus