Afdrukken

Maandag 11 mei starten we met de trainingen. Bijgaand de plattegrond met ingang, uitgang en looproute.

We starten vanaf deze datum met de jongens en meisjes t/m 12 jaar en de meisjes van 13 t/m 18 jaar. Met deze laatste groep willen we de komende week ervaring op gaan doen in het trainen op 1,5 meter. Vanaf 18 mei gaan we dan ook de elftallen in de leeftijd van 13 t/m 18 jaar - die hebben opgegeven te willen trainen - inplannen.

Deze week krijgt iedereen die vanaf 11 mei weer mag trainen een bericht van zijn leider en/of trainer op welke dag en welk tijdstip hij/zij kan trainen. Let goed op de afspraken die we met elkaar gaan maken over hoe je voor te bereiden op deze trainingen. Dit geldt zowel voor de spelers als voor de ouders. In de protocollen onderaan dit artikel lees je wat we van iedereen verwachten.

Let op: we gebruiken een aparte ingang en een aparte uitgang. De ingang is aan de Olympialaan (clubhuis sv MOC'17). Als uitgang gebruiken we de poort bij de parkeerplaats aan het Oberonplein. De allerjongste jeugd zal door de leiding worden begeleid naar deze uitgang. De jeugd die op eigen gelegenheid is gekomen worden verwezen naar deze uitgang.

 

We hebben er zin in en hopelijk jullie ook!

Klik op de link voor het protocol.

Protocol jeugdleden

Protocol ouders

Protocol trainers

 

Rozenoord plattegrond 2