s.v. M.O.C.'17

MOC Journaal

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Afgelopen maandag 28 september zijn er door de overheid nieuwe corona maatregelen afgekondigd.

Deze maatregelen hebben gevolgen voor het voetbal in het algemeen en daarmee ook voor onze vereniging. Onderstaand hebben we de belangrijkste zaken op een rijtje gezet.

  • De kantine is vanaf dinsdag 29 september gesloten tot en met minimaal 20 oktober. Hopelijk kunnen we de kantine na deze datum weer open stellen. We verwachten op of rond 20 oktober hierover meer te weten.
  • Er is de komende drie weken geen publiek meer toegestaan bij het bezoeken van wedstrijden. Dit geldt niet voor de chauffeurs die de spelers naar de uitwedstrijden rijden. Dit betekent dat we de ouders vragen bij thuiswedstrijden hun kind af te zetten bij de ingang van het sportpark en vervolgens hun kind hier weer op te halen. Let op: vanuit MOC willen we dat er maximaal 5 ouders mee gaan als chauffeur naar de uitwedstrijden. Deze chauffeurs worden gezien als begeleiders en krijgen hierdoor toegang tot het sportpark van de tegenstander.
  • Bij slecht weer proberen we de rust bij de jongste jeugd te beperken tot maximaal vijf minuten. Tevens kunnen de elftallen gebruik maken van de tribune tijdens de rust.
  • De komende drie weken beperken we tijdens de wedstrijddagen het gebruik van de kleedkamers tot MOC-1 (zat), MOC-2 (zat) en MOC O19-1. De overige teams vragen we omgekleed naar de wedstrijden te komen en het meenemen van waardevolle zaken tot een minimum te beperken. Eventueel kan ook gebruik worden gemaakt van de tribune om tassen weg te zetten. Denk bij de uitwedstrijden ook aan het meenemen van droge kleding (bij slecht weer) en mondkapjes.
  • Tijdens de trainingen gaan we weer werken met de werkwijze dat kinderen afgezet kunnen worden bij de ingang van het sportpark en opgehaald kunnen worden op de parkeerplaats van het Oberonplein. De leiders zullen de jeugdleden begeleiden naar het plein. De leden die met de fiets komen maken gebruik van de uitgang naast de kantine van BVV.
  • Door de week blijft de werkwijze met betrekking tot het gebruik van de kleedkamers ongewijzigd.

Wij vragen uw medewerking voor het uitvoeren van de bovenstaande maatregelen en hopen na 20 oktober weer terg te kunnen keren naar de situatie van voor 29 september. Mochten er de komende weken veranderingen optreden laten we het uiteraard direct weten.

Het bestuur van M.O.C.'17

 

corona banner

2591 Banner 728x90

ING Inside Oranje Banner amateurclubs 400x300

s.v. M.O.C’17

Clubservice

Business

Adres

s.v.M.O.C.’17

Olympialaan 51

4624VA Bergen op Zoom

Tel: 0164-240613
Mail: info@moc17.nl

 

Correspondentieadres:

Postbus 115

4600AC Bergen op Zoom