s.v. M.O.C.'17

MOC Journaal

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Na tien jaar leider te zijn geweest van vele (lagere) jeugdelftallen van MOC ’17 heeft Arnoud Frericks, vader van Martijn, een avontuurlijk boek over deze tijd geschreven: Kampioensvirus langs de lijn.

Hierin komen vele leuke herinneringen langs, die voor trainers, coaches, leiders, (oudere) jeugdspelers, en zeker ook voor veel supporters zeer herkenbaar zullen zijn.

Het met veel humor geschreven boek gaat over de leiders van voetbalteam JO17-6 van MOC ’17 die besluiten het roer om te gooien. Omdat ze nog nooit kampioen zijn geweest besluiten ze alle braafheid en bescheidenheid overboord te gooien en te doen wat leiders van andere teams al jaren doen: goede spelers weghalen bij andere teams bijvoorbeeld, en wat minder netjes fluiten. Het gaat van kwaad tot erger. Maar is het genoeg voor het zo felbegeerde kampioenschap? Het boek ziet er uit als een jeugdboek, maar is vooral geschreven voor de ouders, leiders en opa's en oma's. Al zal ook de oudere jeugd er veel in herkennen.

De marge op de boeken doneert Arnoud aan de vereniging. Als dank aan jaren voetbalplezier én vanwege de financiële gevolgen van de coronacrisis voor de club. De fraaie hardcover uitgave is vanaf 18 november a.s. voor €9,95,- te koop bij boekwinkels Quist en Van der Kreek, on-line via de website boekscout.nl en, zodra het weer kan, in de kantine van MOC. Rechtstreeks bestellen bij de auteur mag ook, mail naar afrericks@home.nl

18 november verschijnt er een interview met Arnoud over het boek in de Bergse Bode.

Tip: Kampioensvirus langs de lijn is een leuk cadeau om niet alleen leiders, coaches, scheidsrechters en andere vrijwilligers te bedanken, maar zeker ook voor (groot)ouders en andere supporters!

Boek Kampioensvirus langs de lijn voorkant

 

Boek Kampioensvirus langs de lijn achterkant

 

 

 

 

2591 Banner 728x90

ING Inside Oranje Banner amateurclubs 400x300

s.v. M.O.C’17

Clubservice

Business

Adres

s.v.M.O.C.’17

Olympialaan 51

4624VA Bergen op Zoom

Tel: 0164-240613
Mail: info@moc17.nl

 

Correspondentieadres:

Postbus 115

4600AC Bergen op Zoom