s.v. M.O.C.'17

MOC Journaal

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

De intentie met de trainers van de zaterdag senioren selectie was al uitgesproken tussen beide partijen, en nu zijn de overeenkomsten ook definitief.

 

Hoofdtrainer Ger Musters en MOC'17 hebben het contract met 1 jaar verlengd. Beide partijen waren er al snel uit en kijken uit naar de toekomst. Het gaat Ger zijn 3e seizoen worden bij MOC'17 en hopelijk zijn eerste volledige die hij kan coachen. Door de Corona crisis is tot 2 keer toe het seizoen voortijdig stopgezet. De Technische Commissie van MOC'17 heeft vol vertrouwen in Ger en zijn staf om samen met de selectie de club naar een hoger niveau te brengen. Wij wensen Ger en zijn mannen daarbij veel succes en plezier.

Naast het verlengen van Ger zijn contract heeft de TC ook de contracten van Jasper Luymes (Trainer MOC'17 2) en Remi van Herk (Assistent trainer MOC'17 1) verlengd. MOC'17 is erg verheugd met het feit dat Jasper ook volgend seizoen de hoofdtrainer van de beloften selectie zal zijn. Naast het trainerschap zal Jasper tevens starten met de trainer cursus van KNVB. 

Tot slot zijn we ook erg content met het verlengen van het contract van de assistent-trainer van MOC'17 1. Remi van Herk is na zijn actieve voetbalcarrière, dit seizoen gestart als assistent-trainer van de 1e selectie. Hij heeft volop ambitie en past uitstekend in en boven de groep. Ook Remi zal komend seizoen naast zijn taken bij de 1e ploeg, starten met de KNVB trainerscursus. 

De TC zal de komende periode aan tafel zitten met de overige stafleden om de zaken te concretiseren en vervolgens aan de tekentafel gaan zitten met de staf om de selecties vast te stellen. Ook daar zal de doorstroom van de JO19 spelers weer een belangrijke rol spelen.

 

trainersnieuws

2591 Banner 728x90

ING Inside Oranje Banner amateurclubs 400x300

s.v. M.O.C’17

Clubservice

Business

Adres

s.v.M.O.C.’17

Olympialaan 51

4624VA Bergen op Zoom

Tel: 0164-240613
Mail: info@moc17.nl

 

Correspondentieadres:

Postbus 115

4600AC Bergen op Zoom