Wedstrijdzaken app

Afdrukken

Houd jij je rondom de wedstrijden bezig met het wedstrijdformulier? Of ben jij aanvoerder, teammanager, wedstrijdsecretaris of clubscheidsrechter? Download dan de nieuwe Wedstrijdzaken app. Dé app waarmee je digitaal het formulier voor alle zaken rondom een wedstrijd zoals spelersopgaaf, scores en tuchtzaken vastlegt.

Voor wie is de Wedstrijdzaken app?

De Wedstrijdzaken app is er voor alle betrokkenen bij het wedstrijdformulier rondom voetbalwedstrijden. Dit betreft dus:

  • Aanvoerders
  • Teammanagers
  • Wedstrijdsecretarissen
  • Scheidsrechters

Wat kun je met de Wedstrijdzaken app?

Met de Wedstrijdzaken app leg je het volledige wedstrijdformulier van jouw voetbalwedstrijd digitaal vast op je mobiele telefoon. Van spelersopgaaf tot wissels en van tuchtzaken tot het invoeren van de eindstand. Alles wat je voorheen op papier deed, kun je nu in de app invoeren. Heb je akkoord gegeven op het wedstrijdformulier, dan wordt het formulier automatisch doorgestuurd naar de bond. Dit scheelt dus weer een hoop extra werk voor de club.

Hoe kan ik mij registreren en inloggen op de Wedstrijdzaken app?

Registreren is alleen mogelijk met het e-mailadres dat overeenkomt met het e-mailadres, dat bij jou als persoon, bij de s.v. M.O.C.'17 ledenadministratie is geregistreerd.

Als je geregistreerd staat als relatie of verenigingslid is het niet mogelijk om te registeren voor de KNVB Wedstrijdzaken app. Het is noodzakelijk om geregistreerd te staan als bondslid om een account voor de Wedstrijdzaken app te kunnen maken.

Weet je niet met welk e-mailadres je geregistreerd staat of is er nog geen e-mailadres geregistreerd. Meldt je dan direct aan via Aanmelden KNVB apps

Waar kan meer informatie vinden over de Wedstrijdzaken app?

Je kunt meer inhoudelijke informatie vinden over de Wedstrijdzaken app via het Sportlink supportcenter 

of via KNVB assist