s.v. M.O.C.'17

MOC Journaal

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Elk seizoen wordt door de Businessclub Gok-de-Goal georganiseerd. Iedereen kan daaraan meedoen en het werkt als volgt.

Voor elke deelnemer wordt aan het begin van elk seizoen door middel van loting, één minuut van een thuiswedstrijd van onze selectie, aan u toegewezen. Wordt bij een thuiswedstrijd door MOC in uw minuut gescoord dan verdient u maximaal € 50. Zijn er meer goals door MOC gescoord dan wordt de € 50 naar rato gedeeld. Uw inleg aan het begin van het seizoen is € 20,- en is geldig voor alle thuiswedstrijden.

De tussenstand tot nu is dat onze mannen tot aan de winterstop 10 thuisdoelpunten hebben gescoord. Omdat niet alle minuten “verkocht” waren, zijn er slechts twee wedstrijden geweest waarin een uitkering heeft plaatsgevonden. In de wedstrijd MOC - Moerse Boys werd in de 52e en 90e minuut gescoord en dat waren respectievelijk de minuten van Kees de Rooij en Pierre Adriaansen.

In de wedstrijd MOC - Brabantia werd drie keer door MOC gescoord en had Pierre Adriaansen, wederom met zijn 90e minuut, prijs.

Er zijn nog 7 thuiswedstrijden te spelen en niet alle minuten zijn verkocht..... Dus bent u bij een thuiswedstrijd aanwezig en u wil alsnog meedoen, dan kunt u bij één van de Businessclub bestuursleden één of meerdere minuten kopen.

Wilt u nog wat extra spanning tijdens de thuiswedstrijden? Doe dan mee!

2591 Banner 728x90

ING Inside Oranje Banner amateurclubs 400x300

s.v. M.O.C’17

Clubservice

Business

Adres

s.v.M.O.C.’17

Olympialaan 51

4624VA Bergen op Zoom

Tel: 0164-240613
Mail: info@moc17.nl

 

Correspondentieadres:

Postbus 115

4600AC Bergen op Zoom