s.v. M.O.C.'17

MOC Journaal

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

De speelsters van de M.O.C.’17 M-E1 hebben afgelopen weekend geschiedenis geschreven, door als eerste meisjesteam in het 100 jarige bestaan van M.O.C.’17 Kampioen te worden.
De speelsters onder leiding van de coaches Esther Mees, Carmen Jacobs en Patricia Dons hebben een pracht prestatie geleverd door slecht 1 wedstrijd te verliezen en per wedstrijd gemiddeld vijf doelpunten te maken. Hierbij heeft elke speelster van het team minimaal een doelpuntje meegepikt. Een teamprestatie waar de speelsters, begeleidsters en trainsters Mauro en Kelly met trots op terug mogen kijken.

Toch was het afgelopen zaterdag tijdens de laatste wedstrijd van het team bij Unitas in Etten – Leur nog spannend. Unitas was lang de voornaamste concurrent en de speelsters wilde nog een keer hun kwaliteiten tonen. Met een mooie wedstrijd liet de ploeg nog eens blijken dat het de ware kampioen van dit seizoen is en werden de vele meegereisde supporters getrakteerd op een wervelende voetbal demonstratie. Het werd een klinkklare 6 – 0 overwinning waarbij het spel en de doelpunten een genot waren om naar te kijken.

Met de punten in de tas kon met een voldaan gevoel teruggereisd worden naar Bergen op Zoom, waar in de kantine het kampioensfeest los kon barsten. Door jeugd coördinator Ivo Jooren werden speelsters en begeleiders in het zonnetje gezet en ontvingen een prachtig kampioenschap mediale. Aansluitend werd het “We are the Champions” ingezet en was het nog lang onrustig.

Wil jij ook mee trainen en voetballen met deze kampioenen?
Dat kan, omdat dit team volgend seizoen overstapt naar de D - pupillen, waar ze elf tegen elf op een heel veld gaan voetballen zoeken zij nog versterking.
Ben jij geboren in 2005 of 2006 en wil je aansluiten bij deze kampioenen of kijken of voetbal iets voor jou is.
Dan kan je de gehele maand mei op maandag van 18.00 uur en woensdag van 17.30 uur aansluiten bij de trainingen.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Patricia Dons 0164 - 250030

2591 Banner 728x90

ING Inside Oranje Banner amateurclubs 400x300

s.v. M.O.C’17

Clubservice

Business

Adres

s.v.M.O.C.’17

Olympialaan 51

4624VA Bergen op Zoom

Tel: 0164-240613
Mail: info@moc17.nl

 

Correspondentieadres:

Postbus 115

4600AC Bergen op Zoom