s.v. M.O.C.'17

Business

Allemaal winnaars!

link

Op bezoek bij s.v.M.O.C.'17

Altijd een warm welkom

link

Lid worden

Op zoek naar prestatie en plezier?

linklink

s.v.M.O.C.'17 webshop

Volg de laatste MOCmode

Business Club

De Business Club is een platform om uw organisatie kenbaar te maken aan andere sponsors en onze leden en ook om hen te leren kennen. De Business Club biedt elk seizoen een afwisselend programma variërend van een lunch voor een thuiswedstrijd van het eerste elftal en bedrijfsbezoeken tot inhoudelijke en gezellige thema-avonden.

MOC ’17 is de grootste sportvereniging in de regio. Onze vereniging is zeer sociaal betrokken en is toegankelijk voor iedereen. Iedereen is welkom bij M.O.C. ‘17 en levert binnen zijn/haar mogelijkheden als vrijwilliger een bijdrage in het realiseren van de ambities van de club. 25 jaar geleden is MOC ’17 begonnen met het aanbieden van voetbal voor gehandicapten.

Inmiddels hebben wij ook een grote afdeling dames- en meisjesvoetbal en zijn we als MOC ’17 het voorbeeld geworden voor het damesvoetbal in de regio West-Brabant. De jeugdopleiding behoort structureel tot de top 25 van het Nederlandse amateurvoetbal. Tenslotte spelen de senioren heren- en dameselftallen op zaterdag. Dit zoveel mogelijk met zelf opgeleide spelers.

MOC ’17 is getransformeerd van een zondag- naar een echte zaterdagvereniging. Door deze diversiteit bereiken wij een grote groep bewoners uit de regio Bergen op Zoom en daarbuiten. ledere week komen er dan ook honderden bezoekers op ons sportcomplex in contact met onze club en onze sponsoren.

MOC ’17 biedt op het sportcomplex Rozenoord verschillende sponsormogelijkheden. Van reclameborden tot banieren en Social Media. Echter niets is zo krachtig als uw naam op onze kleding. Onze kleuren worden door onze leden vol trots gedragen. Dit met uw sponsornaam op ons shirt.

In bijgevoegd en te downloaden SponsorMagazine bieden wij u een overzicht van alle mogelijkheden. Wanneer uw wens er niet bij staat, gaan wij graag met u in gesprek over de verschillende mogelijkheden. Alles passend bij uw organisatie-doelstellingen.

Kortom; MOC ’17 biedt Bergen op Zoom en haar omgeving een zichtbaar en sterk maatschappelijk betrokken, sportieve, gezellige en sociale sportvereniging die zowel het prestatieve als het recreatieve voetbal faciliteert en ondersteunt.

Lees meer

2591 Banner 728x90

ING Inside Oranje Banner amateurclubs 400x300

s.v. M.O.C’17

Clubservice

Business

Adres

s.v.M.O.C.’17

Olympialaan 51

4624VA Bergen op Zoom

Tel: 0164-240613
Mail: info@moc17.nl

 

Correspondentieadres:

Postbus 115

4600AC Bergen op Zoom