s.v. M.O.C.'17

s.v.M.O.C.'17 en het heden

Hoe leiden wij het bedrijf s.v.M.O.C.'17

s.v.M.O.C.'17 en het heden

s.v.M.O.C.’17 is op dit moment de grootste sportvereniging in de regio West-Brabant en heeft zoals je hiervoor hebt kunnen lezen een hele lange traditie. In 2017 bestaat onze club maar liefst 100 jaar! Dit seizoen (2016-2017) heeft onze vereniging meer dan 1.250 leden en wekelijks voetballen er 70 elftallen bij s.v.M.O.C'17.

De jeugd is het fundament van de club maar daarnaast zijn we trots dat MOC al meer dan 20 jaar voetbal voor mensen met een beperking ondersteunt (het zogenaamde G-voetbal). Dit seizoen heeft MOC 3 G-teams. Een aantal jaar geleden heeft s.v.M.O.C.'17 een Belgische G-team geadopteerd (“De Bosuilen” uit Kapellen). Ook zijn veel meisjes actief bij de vereniging. In diverse leeftijdscategorieën spelen onze meiden wekelijks hun wedstrijden. Om deze doelgroep de juiste aandacht te geven is een aparte technische commissie opgericht om het meidenvoetbal meer structuur te geven en naar een hoger plan te tillen. Het vlaggenschip bij de vrouwen is Vrouwen 1. Zij spelen met groot enthousiasme hun wedstrijden op zondagmorgen. Het is een leuke, jonge en talentvolle groep met veel potentie.

Onze vereniging investeert veel in de jeugdopleiding. Dit begint zijn vruchten af te werpen met als resultaat dat onze A1, B1 en C1 jeugd op divisie niveau spelen. Actueel staat MOC op de 30e plaats in de lijst van beste jeugdopleidingen van het Nederlandse amateurvoetbal (er zijn meer dan 3.000 amateurclubs).

Iedereen is welkom om bij s.v.M.O.C.'17 te komen spelen. Het recreatieve voetbal is essentieel voor elke club dus ook voor s.v.M.O.C.'17. Vanaf 4 jaar kun je al komen voetballen bij de club. Je start dan bij de “Smurfen” die elke zaterdagochtend onder leiding van veel oud eerste elftalspelers lekker trainen. Hier wordt de basis gelegd waarbij plezier, sportiviteit en saamhorigheid belangrijke elementen zijn. Ook als je wat ouder bent kun je recreatief voetbalspelen bij s.v.M.O.C.'17. Het zogenaamde 40+ voetbal is een ideaal podium voor oudere jongeren. De formule is simpel maar erg leuk. De teams spelen hun competitiewedstrijden op een half voetbalveld (7x7). Er mag onbeperkt gewisseld worden. Vooral de 3e helft is erg belangrijk voor deze fanatieke mannen. Dit seizoen heeft MOC 3 40+ elftallen. Het aantal leden onder de oudere jongeren stijgt nog steeds. Ook op zaterdag wordt er recreatief gevoetbald bij de senioren. 2 zaterdagteams strijden elke week om de punten. Op zondag spelen de overige senioren teams waaronder MOC 1 en MOC 2. Ons eerste team is de laatste jaren erg succesvol geweest en speelt inmiddels in de eerste klasse Zuid 1. MOC 2 voetbalt in de eerste klasse reserve. Filosofie is dat onze selectie zoveel mogelijk bestaat uit jongens die de jeugdopleiding bij s.v.M.O.C.'17 hebben gevolgd.

s.v.M.O.C.'17 is een familie club met ambities en staat midden in de maatschappij. Kernwaarden zijn: maatschappelijke betrokkenheid, normen en waarden, saamhorigheid en gastvrijheid. Vrijwilligers dragen en maken de club (”Samen sterk door samenwerking”). Zonder vrijwilligers is er geen MOC! Samen met onze partners (o.a. K.N.V.B. en Gemeente Bergen op Zoom) en met de ondersteuning en hulp van alle MOC-vrijwilligers en onze belangrijke sponsors staan wij klaar voor onze leden en gasten. Voetbal is onder meer passie en strijd maar sportiviteit, plezier en respect in en rondom het veld zijn de basis voor een leuk voetbalweekend. Ons mooie clubhuis is de ideale plek om met een kop koffie of een andere versnapering te socialiseren en te “verenigen”.

Voor meer info over onze vereniging raadpleeg andere items op deze website of volg de club via twitter (met bijna 1.500 volgers) of via facebook. Je bent van harte welkom in ons mooie clubhuis. De koffie staat klaar. Hopelijk tot ziens op Sportpark Rozenoord aan de Olympialaan in Bergen op Zoom.

s.v.M.O.C.'17 boekje

Informatie over s.v.M.O.C.'17 in een handig boekje.
 

2591 Banner 728x90

ING Inside Oranje Banner amateurclubs 400x300

s.v. M.O.C’17

Clubservice

Business

Adres

s.v.M.O.C.’17

Olympialaan 51

4624VA Bergen op Zoom

Tel: 0164-240613
Mail: info@moc17.nl

 

Correspondentieadres:

Postbus 115

4600AC Bergen op Zoom