s.v. M.O.C.'17

Ledenservice

Voor al uw vragen

Veel gestelde vragen

De meest gestelde vragen hebben wij voor je samengebracht in verschillende onderwerpen. Als de vraag er niet bij staat die je zoekt, kun je contact met ons opnemen.

 

Actuele vragen

Clubhuis

Tel: 0164-240613
E-mail: info@moc17.nl 
 
Open:
Maandag t/m woensdag van
19:00 tot 22:00u.
Donderdag van 19:00 tot 00:00u.
 
Zaterdag van 08:00 tot 22:00u.
Zondag gesloten.  

Niet gevonden wat u zocht?

Neem dan contact met ons via het contactformulier

Veel gestelde vragen per categorie

 • VOG

  s.v.M.O.C.'17 heeft een gedragscode waar je als lid, ouder, trainer, leider, vrijwilliger en gast aan dient te houden, zodat s.v.M.O.C.'17 voor iedereen een leuke en plezierige omgeving blijft. 
 • KNVB apps

  De KNVB heeft twee nieuwe apps gelanceerd. De voetbal.nl app is in een nieuw jasje gestoken en voorzien van een aantal nieuwe functionaliteiten. Daar naast is de geheel nieuwe wedstrijdzaken app gelanceerd, het digitale wedstrijdformulier. Beide apps zijn nu te downloaden voor wel IOS als Android. Voetbal.nl app
 • Lid worden

  Heb je vragen over lid worden bij s.v.M.O.C.'17, wat de contributie is of over eventuele proeftrainingen? Alle vragen over lid worden vind je hier.
 • Facturen en betalen

  Om onder andere onze faciliteiten goed te onderhouden en de teams wekelijks te laten trainen en voetballen brengt de club contributie in rekening. 
 • Pesten

  s.v.M.O.C.'17 heeft een pestprotocol. Pesten is een zeer kwalijke zaak en wordt binnen de club niet getolereerd. In onze maatschappij komt pesten voor dus ook binnen onze club. Wij doen er echter alles aan om dit te voorkomen. 
 • Verloren / gestolen

  Wij vinden het zeer vervelend als u op ons sportpark iets bent kwijtgeraakt. s.v.M.O.C.'17 kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor schade of diefstal van of aan spullen. 
 • Klachten

  Dagelijks zijn er vele vrijwilligers en bestuursleden bezig voor de club en dan kan er wel eens wat fout gaan. Wanneer je een klacht hebt horen wij dat graag, zodat wij de dienstverlening van onze club kunnen verbeteren. 
 • Mijn lidmaatschap

  Wij vinden het leuk dat je lid bent van onze club. Voor wijzigingen van je adres of als je naar een andere club wilt vanwege een verhuizing laat het ons dan snel weten, zodat wij onze administratie kunnen bijwerken.

2591 Banner 728x90

ING Inside Oranje Banner amateurclubs 400x300

s.v. M.O.C’17

Clubservice

Business

Adres

s.v.M.O.C.’17

Olympialaan 51

4624VA Bergen op Zoom

Tel: 0164-240613
Mail: info@moc17.nl

 

Correspondentieadres:

Postbus 115

4600AC Bergen op Zoom