s.v. M.O.C.'17

MOC Journaal

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Esmir Kustura nieuwe hoofdtrainer beloften sv MOC'17
 
welkom esmir
 
De kogel is door de kerk en de TC van de club is verheugd te melden dat Esmir Kustura de nieuwe trainer van de 2e selectie wordt.
 
Esmir is een kind van de club en loopt hier al jaren rond als speler en als (jeugd)trainer. Hij begon zijn actieve carrière bij SPS Poortvliet en kwam daarna over naar sv MOC'17. Behalve een uitstap van een half seizoen bij v.v. Rillandia, heeft Esmir hier 10 jaar als rots in de branding in de spits van het 1e gespeeld. Na het selectievoetbal, is hij verder gaan voetballen bij een lager team en dat doet hij nog steeds met plezier. 
 
Naast zijn actieve carrière is Esmir begonnen aan het trainersvak. Van de JO8 t/m de JO14 heeft hij alle vertegenwoordigde teams onder zich gehad. De cursus UEFA-C heeft hij vorig jaar met succes afgerond en nu is hij klaar voor het grotere werk. Na verschillende gesprekken gehad te hebben over de mogelijkheden en plannen met de 2e selectie werd Esmir steeds enthousiaster en kijkt hij uit naar de samenwerking met de beloften van sv MOC'17.
 
Esmir is een grote bekende binnen de club, heeft zijn trainerspapieren onder de vlag van sv MOC'17 gehaald, heeft zijn sporen in het 1e team verdiend, kent vele spelers in de vereniging en heeft al verschillende jeugdteams getraind. Kortom voor de TC een ideale kandidaat en we zijn blij dat we Esmir voor de beloften ploeg hebben weten te strikken.
 
We kijken met plezier uit naar de samenwerking en wensen Esmir veel sportief succes en plezier!

2591 Banner 728x90

ING Inside Oranje Banner amateurclubs 400x300

s.v. M.O.C’17

Clubservice

Business

Adres

s.v.M.O.C.’17

Olympialaan 51

4624VA Bergen op Zoom

Tel: 0164-240613
Mail: info@moc17.nl

 

Correspondentieadres:

Postbus 115

4600AC Bergen op Zoom