s.v. M.O.C.'17

MOC Journaal

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Lekker Bezig is een doorlopend programma speciaal voor voetbalverenigingen en sporters. 

Samen gaan we aan de slag om een steentje bij te dragen aan een gezondere leefstijl van alle voetballers in Nederland Fruit eten is belangrijk, zeker voor kinderen.

Daarom hebben Sligro en KNVB de Teambox ontwikkeld. De Teambox is een box met fruit speciaal voor JO8 t/m JO9 teams van voetbalverenigingen. Elk deelnemend team ontvangt bij elke thuiswedstrijd altijd twee boxen: één voor het eigen team en één voor de tegenstander. Hartstikke sympathiek.

Wekelijkse variatie
Wekelijks zit er 1 soort fruit in de Teambox, maar elke week wat anders. Bijvoorbeeld appeltjes, mandarijnen of bananen. Er zitten altijd 10 stuks fruit in een Teambox, voldoende voor het hele team. De inhoud wordt door de leverancier bepaald.

Meedoen?
De kosten voor een Teambox zijn €75,-- per team voor een heel seizoen. Dat komt neer op €6,25 per team per thuiswedstrijd. Deze kosten zijn inclusief een Teambox voor de tegenstander.

Wat moet je doen?
Zoek een sponsor of verzamel het bedrag via ouders of opa en oma’s voor dit mooie gezonde initiatief en meld je aan! Voor eind september!

E-mail: sponsor@moc17.nl

2591 Banner 728x90

ING Inside Oranje Banner amateurclubs 400x300

s.v. M.O.C’17

Clubservice

Business

Adres

s.v.M.O.C.’17

Olympialaan 51

4624VA Bergen op Zoom

Tel: 0164-240613
Mail: info@moc17.nl

 

Correspondentieadres:

Postbus 115

4600AC Bergen op Zoom