s.v. M.O.C.'17

MOC Journaal

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

MOC-meidentoernooi weer daverend succes

Afgelopen zaterdag 23 juni werd voor de 5e maal het MOC meidentoernooi georganiseerd met als hoofdsponsor ING.

Dit jaar deze er maar liefst 38 teams mee waarvan enkele elftallen uit België. Het toernooi was weer uitstekend georganiseerd. Veel MOC’ers hadden de organisatie ondersteund door een rol op zich te nemen (a.o. fotograaf, barpersoneel, scheidsrechter etc). Aan alles was gedacht. Door het warme weer had de EHBO het nodige te doen maar gelukkig waren er geen noemenswaardige blessures. Alle deelnemers genoten van het lekkere fruit wat ter beschikking was gesteld door John Goossens. Ook was er voldoende water om te verfrissen omdat Brabant Water 600 flesjes water had gesponsord. Dat was gezien de temperatuur een welkome verrassing.  

De sfeer tijdens het toernooi was erg gemoedelijk. Maar natuurlijk werd er wel sportief gestreden om de punten. Want welk team wil nu niet de winnaar worden van zo’n mooi toernooi. Het was een zeer sportief toernooi. Een aantal meisjes van MOC O-15 speelden mee met Sliedrecht O-17 omdat dit elftal te weinig speelsters had vanwege blessures. Zodoende kon dit team ook haar wedstrijden spelen.

Overzicht van top 3 per leeftijd categorie:

MO-11 

  1. 1. VDL Maassluis
  2. 2. sv MOC’17
  3. 3. VOC (Rotterdam)

MO-13

  1. 1. vv Madese Boys
  2. 2. sv MOC’17
  3. 3. rksv Sarto (Tilburg)

MO-17

  1. 1. Neptunes Schiebroek (Rotterdam)
  2. 2. sv MOC’17
  3. 3. De Jonge Spartaan (Middelharnis)

Ook Zuid West TV heeft opnames gemaakt van het toernooi. Deze worden op Zuid West TV vanaf maandag 25 juni tot vrijdag 29 juni elke dag om 17.00 uur uitgezonden (en wordt elk uur herhaald). Er zijn tijdens de dag veel foto’s gemaakt, een link zal op onze site worden geplaatst die toegang geeft tot de leuke kiekjes.

Heel veel dank aan alle vrijwilligers en sponsoren die een bijdrage hebben geleverd aan het succes van dit evenement. Speciale dank aan het 4 koppige organisatie comité: Patrick vd Velden, Astrid en William Jansen en Martin van Eck.

Op naar de 6e editie.    

2591 Banner 728x90

s.v. M.O.C’17

Clubservice

Business

Adres

s.v.M.O.C.’17

Olympialaan 51

4624VA Bergen op Zoom

Tel: 0164-240613
Mail:

 

Correspondentieadres:

Postbus 115

4600AC Bergen op Zoom