s.v. M.O.C.'17

MOC Journaal

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Lekkere sponsor voor de Businessclub!

Afgelopen zondag was de eerste thuiswedstrijd van Moc 1. Traditiegetrouw vond ook de eerste bijeenkomst van de businessclub plaats.

De leden werden deze keer getrakteerd op een heerlijke lunch, met een bijzonder tintje.

De lunch, lekkere stokbroodjes rijkelijk belegd met kaas, salade, maar vooral ook Berkshire ham werd namelijk verzorgd door Boerderij Hamel, gelieerd aan restaurant ’t Geheim van Bergen. Wat daar zo bijzonder aan is? Boerderij Hamel fokt sinds 1,5 jaar zelf Berkshire varkens. Een heel vriendelijk varkensras, dat ook nog eens een geweldig lekkere smaak heeft. Een mooie reden om deze varkens aan huis te gaan houden vonden Maarten en Josephine Hamel, eigenaren van ’t Geheim van Bergen.

De varkens leiden een mooi buitenleven op de boerderij van De Hamels en eindigen uiteindelijk op het bord in ’t Geheim van Bergen, of in dit geval als overheerlijke ham op de broodjes van de businessclub. En die gingen erin als koek!

Proeven

Benieuwd geworden naar dit heerlijke varkensvlees? Boerderij Hamel heeft sinds kort een boerderijwinkel die geopend is op woensdag en zaterdag. En binnenkort kan je ook via de webshop heerlijke zelfgemaakte worst, heerlijke karbonades, schnitzels of smakelijke speklapjes bestellen. https://www.geheimvanbergen.nl/vlees-voor-thuis/

Josephine en Maarten, bedankt voor jullie bijdrage en graag tot ziens in ’t Geheim van Bergen of in de boerderijwinkel.

Boerderij Hamel
Drie Lindekensweg 6
4651 PG Steenbergen
Tel. 06-13903221

Wil je meer info over boerderij Hamel, kijk dan ook eens op: https://desmaakvanmargot.nl/2018/05/23/ze-zijn-om-op-te-vreten/

2591 Banner 728x90

s.v. M.O.C’17

Clubservice

Business

Adres

s.v.M.O.C.’17

Olympialaan 51

4624VA Bergen op Zoom

Tel: 0164-240613
Mail:

 

Correspondentieadres:

Postbus 115

4600AC Bergen op Zoom